Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bejönnek a csőnadrágot hordó...

Bejönnek a csőnadrágot hordó fiúk?

Figyelt kérdés
Légyszi ne az emokra gondoljatok...
2010. márc. 26. 18:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%
ha jó alakja van, miért ne? 20/F
2010. ápr. 4. 11:01
 22/42 anonim ***** válasza:
77%
ha jól áll,miért ne?!:)
2010. ápr. 4. 11:18
 23/42 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem annyira nem azon múlik, hogy bejön-e vagy nem, hogy milyen nadrág van rajta...:D Egyébként meg nincs bajom az olyanokkal, azok ilyet hordanak, sőt van akin egész jól áll.:D
2010. ápr. 4. 12:07
 24/42 anonim ***** válasza:
83%

Fúúú... annyira utálom a csőnadrágot, mert 10 emberből 9-en szarul áll. Undorítónak tartom ha egy fiúra rátapad a gatya... kiráz a hideg. Inkább az a lógós, laza gatya :D

14/L

2010. ápr. 4. 12:56
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

Bejönnek de csak is akkor ha nincs pálcika lábuk.Mindig látom hogy ilyen nádszál lábú pasik csőnadrágban lófrálnak...visszataszító...Vékonyabb a lábuk mint egy nőnek/lánynak és ez undorító.Legalább takarnák el...Nádszállábúak.Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúj.

De ha van lábuk akkor jól néz ki.:)

15/L

2010. ápr. 4. 13:01
 26/42 anonim ***** válasza:
59%

annyira ciki,már nem is divat..bőszárú trapéznadrágot a pasikra!jó nagy övcsattal!

övcsat: [link]

2010. ápr. 4. 13:35
 27/42 anonim ***** válasza:
59%

én eleve azt nem szeretem, ha nagyon lóg a nadrág, iszonyat bő. szerintem ez se jó.

legyen normális! ne legyen a dereka a feneke közepén, nem azt mondom, hogy feszüljön a fenekén, de azért ne is lógjon, olyan undorító jelleggel.

trapéz is undorító. legyen egyenes szabású a nadrág! az normális, és talán mindenkin jól áll.

barátom olyan nadrágokat hord, amit csőnacihoz tudnék hasonlítani leginkább, de nem az. hanem inkább egyenes szabású. ami kell, látszik benne és rendkívül előnyös.

múltkor leszólítt egy srác, egyik szeme sír, a másik haj, csőnaci, rózsaszín feszülős felső, dumadumaduma, "épp arra megyek" és akkor szemébe mondtam, h. buz.ikkal nem megyek sehova!

2010. ápr. 4. 14:02
 28/42 anonim ***** válasza:
59%

Mivel a FÉRFIAS srácokra bukom, természetesen NEM!!!

Teljesen gáz , szerintem.

2010. ápr. 4. 15:38
 29/42 anonim válasza:
62%

az én pasimnak csőnacija van, és a legdúrvább, h női....sok női...de neki iszonyat jól áll, és nem tom, ő nem húzta fel a gatyáját és a boxere, kint van belőle(persze nem látszik a polótól). Imádom benne, nagyon szexis

15l

2010. ápr. 4. 16:07
 30/42 anonim ***** válasza:
82%
aki olyat hord annak nincs nemi szerve vagy kiherélték :D hogy a francba fér el abban a gatyában? és egyébként is nagyon egészségtelen, főleg nyáron...
2010. ápr. 4. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!