Bejönnek a csőnadrágot hordó fiúk?
Figyelt kérdés
Légyszi ne az emokra gondoljatok...2010. márc. 26. 18:16
12/42 anonim válasza:
Szerintem az izmosabb 180cm/75kg körüli fiúkon pl. jól nézhet ki (akiknek van fenekük és kicsit vastagabb-izmosabb a combjuk),de a vékonyakon egyáltalán nem tetszik, ropi lábakat csinál, ami nem férfias, az elhízott fiúkat meg sztem hagyjuk:)
14/42 anonim válasza:
nagyon lányos viselet. kifejezetten visszataszítónak tartom...
15/42 anonim válasza:
nem..pfujj..olyan mintha cicagatya lenne rajtuk..b.zis,de iszonyúan..
16/42 anonim válasza:
nem igazán jön be a csőnaci egy pasim, mert divat ide, divat oda, a csőnacit azt igenis a lányoknak találták ki és nem értem, hogy a mai srácoknak miért kell úgy öltözniük mint nekünk?! hová tart a világ. bocsánat ez a véleményem, ha lepontoztok, akkor lepontoztok, de attól még így gondolom!
18/42 anonim válasza:
hát hordhatnak csak ne a nagy disznók :D és legyen jó a fenekük ez alap (háhááháá:DDD)
19/42 anonim válasza:
ha fekete, akkor tetszik. de ezek a színes csőgatyák... főleg fiúkon... :s visszataszító...
20/42 anonim válasza:
Szánalmasan röhögni tudnék az ilyeneken akiken ez a nadrág van,csak az idióta kis pötsfejüek veszik fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!