Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ribis ha néha kilátszik...

Miért ribis ha néha kilátszik a szoknya alól a harisnyatartó?

Figyelt kérdés
Állva eltakarja épp, de mikor leülök, akkor látszik. Miért ribis? Igazából még több ruha is van rajtam, mintha csupasz lenne a lábam. Nem értem :D
2016. jan. 9. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a harisnyatartó is egy olyan fehérnemű amit nem illik mutogatni.
2016. jan. 9. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

mert ez egy ilyen prűd berögződés és kész. el kell fogadni...

de igazából tényleg nem esztétikus mert a harisnyatartó fehérneműnek minősül, és ha fehérnemű kilátszik az gáz. hordd hosszabb szoknyával

2016. jan. 9. 17:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért? A csupasz combjukat mutogathatják, de egy pántot ami a harisnyatartóhoz tartozik, nem? Kb úgy néz ki, mint a melltartó pántja, csak a combon van. XD
2016. jan. 9. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, akkor legalább ha ribinek néznek az emberek, nem másznak rám a pasik. Aki meg ismer, az úgyis tudja, hogy nem olyan vagyok. Csak nekem az tetszik valamiért.
2016. jan. 9. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
és még mindig jobb minha a fél seged kivan
2016. jan. 9. 18:08
 6/10 Caerus válasza:

Ha neked tetszik, onnan lényegtelen ki miért ítélne el, a lényeg hogy te jól érezd magad benne. Mellesleg nem "ribis", hanem erotikus, és ez a melltartó pántjára is vonatkozik, feltéve ha nem igénytelenül van párosítva.

Ne gondold, hogy mindig a kevesebb ruha lesz erotikus, eleve a fehérnemű is ezért tud hatással lenni ránk férfiakra... mert sejtet, mert kíváncsivá tesz, a figyelmünket odavonzza és tudatosítja, ott nagyon is lenne még mit nézelődni/kóstolni. :-)

2016. jan. 9. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kilátszik az azt jelenti hogy vagy nem húztad fel normálisan a harisnyád, vagy a seggedig sem ér a szoknya ha leülsz. Mindkettő fura, normális lányok nem mutogatják a seggüket.
2016. jan. 9. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Proli vagy, nem is kell megértened. Ne is öltözz fel elegánsan, hordjad azt a jó panelszajhás stílust, azzal legalább nem tévesztesz meg senkit.
2016. jan. 10. 00:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Dehogy látszik ki a fenekem! :D Ülve minden szoknya rövidebb, nem tűnt még fel?

Az a baj, hogy továbbra sem jöttem még rá, miért tartjátok pl panelszajhásnak. :D Vagy hogy miért a ruhájától lesz valaki szajha. Felesleges volt kiírni a kérdést, a legjobb lesz, ha tojok mindenki fejére, és azt hordom, ami tetszik, kényelmes, és a páromnak is tetszik.

Másnak a fél hátsója kivan nyáron a rövidnadrágból, mert olyan pici. Az bezzeg nem szajhás, arra inkább csorgatjátok a nyálatokat XD Engem meg leszajhásoztok, és azt se tudjátok milyen ruhákat hordok. Sosincs kint semmim, szégyellős is vagyok. De most egy fekete pánton mit szégyelljek? Amúgy meg ha nem illik fehérneműt mutogatni, szóljatok rá az összes nőre akinek kilátszik a melltartópántja. :D Jó sok szajha van akkor szerintetek. :D

Akik privát üzenetet küldtek, nekik köszönöm szépen a véleményt :)

2016. jan. 10. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Dehogyis ribis ha olykor kivillan a tartó. Vannak akik rossz indulatból itélkeznek. Egy pánt és kész,sok nő felveszi a munkahelyen kosztüm alá pl. itt az irodában és kilátszik ha felcsúszik a szoknya. Megigazitják a lányok és rendben. Megszoktuk már,csinosak.

Akkor most mindegyikük ribi lenne az baromság.

2016. jan. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!