A harisnyatartó gáz?
Figyelt kérdés
én sokkal szívesebben hordok inkább combfixet harisnyatartóval, és persze nagyon ügyelek rá, hogy ne látszódjon ki... úgy is gáz hordani? mert engem a harisnyanadrág nagyon idegesít az anyaga miatt :/ és az is gáz, ha mondjuk életlen látszik a combfix felső, sötétebb része?2015. ápr. 15. 20:41
1/11 anonim válasza:
Férfiként sokkal jobban bejön :D
3/11 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha kilátszik. Ha normálisan veszed fel akkor úgysem látja senki. Mondjuk szerintem kényelmesebb ha szilikoncsíkos combfixet hordasz, ahhoz nem kell harisnyatartó.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem az folyton lecsúszik o.O De köszi a válaszokat :D
2015. ápr. 15. 20:58
5/11 ekvinitus válasza:
Ultra szexi ha szoknya alól kilátszik a harisnyatatró és a megvastagított felső része a harisnyának. Hogy lenne gáz? Nagyon szép. Kifinomult ízlésed van.
6/11 anonim válasza:
Nem gáz, de inkább ne látszódjon ki a vége, főleg nem munkahelyen.
7/11 anonim válasza:
Kifinomult? Inkább sarki.
Ilyesmi csak a hálószobában látszódhat.
8/11 anonim válasza:
Maga a harisnyatartó és a combfix nem gáz, az úgy teljesen normális fehérnemű. Te odafigyelsz arra is, hogy ne látszódjon ki, szóval így rendben van, nincs vele semmi baj.
9/11 anonim válasza:
Nagyon nőies,izgalmas,vonzó! Kár,hogy ritkán viselik a nők. :(
32/F
10/11 anonim válasza:
Dehogy gáz, sőt! Akkor gáz ha igazgatod a csombfixet mert lecsúszott vagy pl. farmer alá veszed fel.
Szoknya és kosztüm alatt pedig ciki harisnyatartó nélkül lenni. Én nyári ruha alatt is hordom, de ki hogy van vele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!