Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolnátok egy lányról,...

Mit gondolnátok egy lányról, aki 16 évesen nem szereti a harisnyanadrágot, ezért inkább tartóval hord combig érőt?

Figyelt kérdés

Nem villan ki sehonnan, csak egyszerűen nem szeretem a harisnyanadrágot, de szinte mindig szoknyát hordok.

Elítélendő?

16L

2014. aug. 22. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 22. 22:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom hogy nem szereti a harisnyanadrágot, ezért inkább tartóval hord combig érőt.
2014. aug. 22. 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
szexis:)
2014. aug. 22. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Én sem szeretem a harisnya nadrágot, mert a nyakamig ér a dereka.

Hanem villan ki sehonnan,akkor nincs mitől parázni. De ha ki is villan, még mindig sokkal szexibb mint ha a derekadnál látszódna a széle.

16 évesen az ember ilyet simán megengedhet magának. Nem elítélendő.

2014. aug. 22. 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő, de manapság már szerintem nem divat a tartó, inkább erotikus kellék, vagy alkalmibb ruhához esetleg, így sokan félreértelmezhetik egy fiatal lányon.

Én a hosszú lábaimra alig találtam jó méretet, ezért beszereztem egy pár szilikoncsíkos combfixet, van sima és csipkés szélű is, nekem a tartó is olyan kényelmetlen, de ezek, ahhhh..és ha kivillan, kivillan, nagyon szexis, mégsem közönséges, vagy felhívás keringőre.

2014. aug. 22. 22:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem, combfixet szoktam felvenni, de néha bizti kedvéért veszek fel haritartót is, így biztos nem csúszik le.

Tudni kell mihez felvenni, szoknyához hűvösebb van akkor mindig, de pl egy nadrág alá nem, ott átlátszódik és az már elég gázul néz ki

2014. aug. 22. 22:45
 7/17 anonim válasza:
Irj :p
2014. aug. 23. 10:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Csak nem értem miért a szerelem/szex/egyéb kérdéseknél tetted föl a kérdést, az öltözködés résznél inkább lett volna ideális. Mindenki maga érzi mibe kényelmes, ezért se okos dolog a másikat kinevetni vagy lecikizni mert másképp hord valamit. Nincs ebbe semmi fura, én har.nadrágot hordok nekem ez jó, még ha az emberek nem értik.
2014. aug. 23. 12:05
 9/17 anonim válasza:
Azt gondolnám,hogy nőiesen öltözik,nyilván nőiesen is viselkedik,nem erőszakos,nem durva.Zoliman!Felhívom a figyelmed,hogy a kérdező a divat,öltözködés kategóriában kérdezett...
2014. aug. 24. 19:25
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Upsz :D Tényleg, :D valószínű másik oldalt is néztem és összekevertem, bocsi.
2014. aug. 24. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!