Mit gondolnátok egy lányról, aki 16 évesen nem szereti a harisnyanadrágot, ezért inkább tartóval hord combig érőt?
Nem villan ki sehonnan, csak egyszerűen nem szeretem a harisnyanadrágot, de szinte mindig szoknyát hordok.
Elítélendő?
16L
Én sem szeretem a harisnya nadrágot, mert a nyakamig ér a dereka.
Hanem villan ki sehonnan,akkor nincs mitől parázni. De ha ki is villan, még mindig sokkal szexibb mint ha a derekadnál látszódna a széle.
16 évesen az ember ilyet simán megengedhet magának. Nem elítélendő.
Nem elítélendő, de manapság már szerintem nem divat a tartó, inkább erotikus kellék, vagy alkalmibb ruhához esetleg, így sokan félreértelmezhetik egy fiatal lányon.
Én a hosszú lábaimra alig találtam jó méretet, ezért beszereztem egy pár szilikoncsíkos combfixet, van sima és csipkés szélű is, nekem a tartó is olyan kényelmetlen, de ezek, ahhhh..és ha kivillan, kivillan, nagyon szexis, mégsem közönséges, vagy felhívás keringőre.
Én sem szeretem, combfixet szoktam felvenni, de néha bizti kedvéért veszek fel haritartót is, így biztos nem csúszik le.
Tudni kell mihez felvenni, szoknyához hűvösebb van akkor mindig, de pl egy nadrág alá nem, ott átlátszódik és az már elég gázul néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!