Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolnátok egy lányról,...

Mit gondolnátok egy lányról, aki 16 évesen nem szereti a harisnyanadrágot, ezért inkább tartóval hord combig érőt?

Figyelt kérdés

Nem villan ki sehonnan, csak egyszerűen nem szeretem a harisnyanadrágot, de szinte mindig szoknyát hordok.

Elítélendő?

16L

2014. aug. 22. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legtöbb lány nem szereti a harisnyanadrágot,de a combfixet se igazán.

Nem elítélendő,sőt :)

2014. aug. 24. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám hogy így természetes, divatos, higiénikus és nőies.

A harisnyanadrág nem harisnya, csak a praktikussága miatt lett elterjedt és szerintem ciki egy fiú előtt ilyen hasig érőt felvenni. A higiéniája egy nlylon harisnyanadrágnak egy hosszú nap után pedig inkább nem írom ide. FF.

2014. nov. 4. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom az ilyen lányról hogy divatos, csinos és szexi.
2016. jan. 30. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom hogy milyen kár hogy nem az én barátnőm vagy.
2016. jan. 31. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy nőies légy. én azokat a nőket ítélem el akik nem öltöznek nőiesen . (soha sem) Nagyon helyes hogy szoknyát hordasz.
2016. márc. 28. 01:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a harisnyanadrágot -én sem- akkor nyugodtan viselj harisnyatartót, ezért találták ki.
2017. febr. 28. 08:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Ez teljesen normális. Ha nem szereted a harisnyanadrágot ez tökéletes megoldás. Meg noiesebb is.
2017. ápr. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!