Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha egy lány...

Bágyi Mercédes kérdése:

Szerintetek ciki ha egy lány folyton mellényekben jár? Kép lent!

Figyelt kérdés
[link] :)

2016. jan. 1. 23:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%

Cikinek nem tartom, de nem tetszik. Meg eddig egyedül anyámon láttam hasonlót, aki hűvösebb időben felveszi a kertbe, ha megy öntözni vagy kutyát sétáltatni. Bp mellett lakunk egy városban, de ez a rész inkább falusi-jellegű, csak új házakkal, szal itt még túl is van így öltözve. Mások abban viszik ki a kutyát, ami otthon rájuk borul a szekrényből.

Mivel az életemet úgy általában Budapesten töltöm, 99% biztonsággal állíthatom, hogy akin látszik, hogy nem mindegy neki, mi van rajta, azon még életemben nem láttam.

2016. jan. 2. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
de ha meg neked tetszik, akkor minek kérdezed? mint már írtam, szerintem csúnya és egy cseppnyi nőiesség nincs benne.. de nem nekem kell hordanom.
2016. jan. 2. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Én meg nem általában a mellényre írtam, hanem az ilyen fazonra és ennyire nem megfelelő méretűre.

Attól még, hogy anyám ebben locsolja a virágokat, felőlem bárki felveheti bárhova. Rengetegen hordanak olyan ruhát, ami nem tetszik, de nem vagyok az a megbotránkozós fajta, úgyhogy nem is izgat. Annyira nem ronda, hogy "be kellene tiltani', csak nem tetszik.

2016. jan. 2. 12:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Hat elegge ferfias viselet....
2016. jan. 2. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és szerintem jó az öltözéked, olyan aranyos természetes hatású. Nekem nem jön be, ha a lányok túl nőiesen, túl divatosan öltözködnek. Viszont nekem tetszik, egy lányon az egyszerűbb, sportosabb ruha, olyan mint a képen.
2016. jan. 2. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezek a mellények csinosabbak, főleg az első. Nekem is hasonló van, ősszel szoktam olyat hordani. [link]
2016. jan. 2. 15:01
 17/21 A kérdező kommentje:
En se szeretem nagyon a noies oltozekeket:)
2016. jan. 2. 15:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Olyan nekem is van de azert koszi :)
2016. jan. 2. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Mivel lany vagy talan megkene szoknod!

Persze ha ezt egy fiu irna forditott esetbe mar jonne a sok homarozas....

2016. jan. 2. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:
11%

ahogy a "homárokat" a kérdezőt is csak sajnálni tudom, hogy ilyen rossz az ízlése :(

valószínűleg már a szüleid szülei is "egyszerű emberek" voltak, ezért találod úgy a nőiesebb öltözködésről, hogy neked az nem tetszik

miért ne tetszene? miért ne akarnál jól kinézni? gondolom azért, mert úgy gondolod soha nem nézhetnél ki úgy és ez egy nagyon rossz hozzáállás ami az élet számos területén csúnyán vissza tud ütni

2016. jan. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!