Szerintetek jol nézek ki? Ha igen akkor mért nem találok egy normális palit mért mindig olyat fogok ki aki csak hüjit!
Szerintem ízlések és pofonok. Van olyan srác, akinek tetszel( ő is tetszik neked), megismered aztán 1-2 randi után rájössz, hogy igazából egy bunkó. Vagy a srác, aki neked tetszik, annak nem te vagy az esete.
És ez "elrontja" a kedvedet...
Nekem volt egy elég hosszú kapcsolatom, ami kölcsönös szerelmen alapult, aztán a srác elhagyott mert neki " már nem volt ugyan az". Ettől kiborultam stb.. Őszintén szólva nem nagyon hittem volna, hogy valaha is lesz olyan akit ugyanúgy fogok majd szeretni. Aztán 1 hónapja megtaláltam azt az embert, akiben jobban bízok, akit jobban szeretek, mint bárkit is eddigi életem során:)
Szóval én csak azt tudom tanácsolni neked, hogy ne add fel, mert valahol valaki csak rád vár...(:
És ne legyenek túl nagyok az elvárásaid;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!