Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jol nézek ki? Ha...

Szerintetek jol nézek ki? Ha igen akkor mért nem találok egy normális palit mért mindig olyat fogok ki aki csak hüjit!

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 25. 07:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az esetek nagy részében nem a külső,hanem a belső a fontos..már ha hosszú kapcsolatról van szó..
2010. márc. 25. 14:19
 12/17 anonim válasza:
100%

Szerintem ízlések és pofonok. Van olyan srác, akinek tetszel( ő is tetszik neked), megismered aztán 1-2 randi után rájössz, hogy igazából egy bunkó. Vagy a srác, aki neked tetszik, annak nem te vagy az esete.

És ez "elrontja" a kedvedet...

Nekem volt egy elég hosszú kapcsolatom, ami kölcsönös szerelmen alapult, aztán a srác elhagyott mert neki " már nem volt ugyan az". Ettől kiborultam stb.. Őszintén szólva nem nagyon hittem volna, hogy valaha is lesz olyan akit ugyanúgy fogok majd szeretni. Aztán 1 hónapja megtaláltam azt az embert, akiben jobban bízok, akit jobban szeretek, mint bárkit is eddigi életem során:)

Szóval én csak azt tudom tanácsolni neked, hogy ne add fel, mert valahol valaki csak rád vár...(:

És ne legyenek túl nagyok az elvárásaid;)

2010. márc. 25. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Háát, a képről ítélve nem lehetsz egy szépség...
2010. márc. 25. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes arcot vágsz - az alapján, amit a kép mutat belőled, viszont mint már sokan vallották itt, nem effektíve a külsőn van a hangsúly, hanem a kisugárzáson, ami a harmonikus lelkivilág eredménye. Ha valaki egyensúlyban van önmagával, az kivetül a küllemére, és lehet akár "csúnyácskább" is az átlagnál, a kisugárzása feledteti ezt a "hiányosságát".
2010. márc. 26. 08:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Mi az a raszta haj?
2010. márc. 26. 17:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Jamaicai zenész haj. Keress egy Bob Marley képet, olyan.
2010. márc. 26. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Például ez:

Eddy Grant, Give Me Hope Joanna

http://www.youtube.com/watch?v=VO_dkd84RaE

2010. márc. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!