Szerintetek jol nézek ki? Ha igen akkor mért nem találok egy normális palit mért mindig olyat fogok ki aki csak hüjit!
Szia !
Szerintem átlagos(csini),lány lehetsz és ezzel nincs is probléma.
Kissé távolabbi a fotó és egy közelebbiről többet lehetnem mondani.
(Azért a frizurád kissé fura lehet mert nem jól látszik ezért megtéveszt)
Az hogy miért nem találsz az nem a kinézetedtől függ,nálad rosszabbul kinéző hölgyek és férfiak is találnak maguknak párt.
Ez nem a kinézettől függ hanem hogy megtalálod akivel kölcsönösen bírjátok egymást.
Sajnos a emberek nagy része ilyen ez mindkét nemre vonatkozik nekem is van ilyen irányú tapasztalatom,a hülyítésre.
F/38
Sok minden ki fog derülni, ha elolvasod A nő felemelkedése és tündöklése című könyvet. / Éljen az evolúció /
:D
Ez kamu kérdés :D
Ritka ronda az illetö a képen,hogy irhatná,hogy "jól nézek ki?"
Elég homályos a kép, mindenesetre próbálj egy kicsit nagyobb önbizalmat erőltetni magadba. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor ez kívülről is látszani fog. Légy vidám, optimista és céltudatos. S ezt mások is látni fogják.
Egyébként a helyesírásra tényleg lehetne ügyelni egy kicsit jobban.
megnéztem az adatlapodat, szerintem nem nézel ki rosszul
a kedvencem c. képen olyan, mintha raszta hajad lenne, jól látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!