Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jol nézek ki? Ha...

Szerintetek jol nézek ki? Ha igen akkor mért nem találok egy normális palit mért mindig olyat fogok ki aki csak hüjit!

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 25. 07:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ott a képem felül
2010. márc. 25. 07:07
 2/17 anonim válasza:
100%

Szia !

Szerintem átlagos(csini),lány lehetsz és ezzel nincs is probléma.

Kissé távolabbi a fotó és egy közelebbiről többet lehetnem mondani.

(Azért a frizurád kissé fura lehet mert nem jól látszik ezért megtéveszt)

Az hogy miért nem találsz az nem a kinézetedtől függ,nálad rosszabbul kinéző hölgyek és férfiak is találnak maguknak párt.

Ez nem a kinézettől függ hanem hogy megtalálod akivel kölcsönösen bírjátok egymást.

Sajnos a emberek nagy része ilyen ez mindkét nemre vonatkozik nekem is van ilyen irányú tapasztalatom,a hülyítésre.

F/38

2010. márc. 25. 07:36
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Sok minden ki fog derülni, ha elolvasod A nő felemelkedése és tündöklése című könyvet. / Éljen az evolúció /

:D

2010. márc. 25. 07:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mások szerint szép lány voltam fiatalabb koromban, mégis nehezen jöttek össze a kapcsolatok. Aztán egyszer az egyik ismerősöm azt mondta, hogy Ő sem merne hozzám odajönni, mert félne tőlem. Azt mondta az lenne a fejében, hogy "Te atyavilág ez a nő letépi a farkamat". Azóta ezt már többen mondták, úgyhogy lehet benne némi igazság. Rólam a férfiak mindig azt gondolták, hogy szexuálisan túlfűtött vagyok (ami igaz is,bár nem tudom, hogy ez miből látszik) és nem tudnának nálam teljesíteni és beégnének. Lehet, hogy Neked is vmi ilyen kisugárzásod van.
2010. márc. 25. 09:35
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

Ez kamu kérdés :D

Ritka ronda az illetö a képen,hogy irhatná,hogy "jól nézek ki?"

2010. márc. 25. 09:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szoktál neten ismerkedni? Ha igen, lehet, hogy a helyesírásod riasztja el a pasikat...
2010. márc. 25. 10:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
semmi nemlátszik abból a lányból, de főleg nem a feje
2010. márc. 25. 10:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég homályos a kép, mindenesetre próbálj egy kicsit nagyobb önbizalmat erőltetni magadba. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor ez kívülről is látszani fog. Légy vidám, optimista és céltudatos. S ezt mások is látni fogják.

Egyébként a helyesírásra tényleg lehetne ügyelni egy kicsit jobban.

2010. márc. 25. 10:53
 9/17 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik az alkatod és szép lábaid vannak! Az arcod nem látszik tisztán! De nekem az ilyen alkatú lányok tetszenek!
2010. márc. 25. 11:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

megnéztem az adatlapodat, szerintem nem nézel ki rosszul

a kedvencem c. képen olyan, mintha raszta hajad lenne, jól látom :)

2010. márc. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!