Hol találok normális téli csizmát?
Figyelt kérdés
Ami divatos, nagyon jól néz ki, de tényleg téli!! tehát nem fázik benne a lábam, jó kis szőrös bundás kívül belül:):) nem úgy, h. 3 zoknit kelljen felvennem... ha tudnátok ilyet mutatni megköszönném:) próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel:S2010. szept. 20. 12:50
1/10 A kérdező kommentje:
még annyit, h. ne legyen magassarkú, nem csúszkálni akarok benne, meg ne ázzon át a hóban
2010. szept. 20. 12:52
2/10 anonim válasza:
Jó kérdés, én is ilyet keresek... Amúgy sajnos a nem magas sarkúaknak is sima talpa szokott lenni, így még jobban is csúsznak, mert a sarkát se lehet belefúrni a hóba:(
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig abban reménykedtem, h. vmi gumis talpút találok:S de egyébként én is bele szoktam fúrni:D amúgy találtam már egyet kettőt, de nem tudom ilyeneket hol kapnék itthon, mert ezek külföldi oldalak:S
[link] (na ebben biztos nem fázna a lábim;))
[link] örülnék:D de a pénztárcám már kevésbé:S)
[link] sor fekete v szürke)
szóval ilyesmikre gondoltam:) ha vki már vett mondjuk tavaly használható jó kis bundis meleg csizmát, ami azért kitartott...ossza meg velem legyen szíves, h. hol:) köszönöm
2010. szept. 20. 19:11
6/10 A kérdező kommentje:
Mintha már nem próbáltam volna...
2010. szept. 22. 12:44
7/10 anonim válasza:
Humanicba sokkal jobb minőségűek vannak mint a deichmannban. egyébként én vaterán, teszveszen néztem körül. attól függ hányas a lábad, próbáld meg ott..
8/10 A kérdező kommentje:
igen, én is inkább humanic... az ár annyira nem is érdekelne, csak legyen jó minőségű...mondjuk nem tudom, h. mostanában ez a kettő hol jár egymással?:s
2010. szept. 22. 14:14
9/10 anonim válasza:
harapd le a fejemet...én csak egy tippet mondtam.Én vettem már csizmát deichmannba és jól bírták.Mondjuk nálam úgyse kell sokáig bírnia mert addigra veszek másikat.
Homanicba is a 10 felettiek a jó fajták,alatta szarok...:S
10/10 A kérdező kommentje:
nem harapom le, de ott már vettem...és épp ez az, h. nem egy szezonra vennék
2010. szept. 22. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!