Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nadrágot vegyek magassa...

Milyen nadrágot vegyek magassarkúhoz?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nem akarok ilyen hidegben szoknyát felvenni Szilveszterre, ezért a segítségeteket kérném.

Mutatnátok olyan nadrágokat, amik illenek a magassarkú cipőkhöz?

Egyszerű cicanadrág szerintem nem illik, bőrhatásút sem akarok.

Nincs valami passzos gatya mondjuk, ami másabb anyagból van? (zara, stradi, akármilyen bolt, ami megfizethető)

2015. dec. 30. 09:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Cigányos? ugyan már..

Nálunk a falusi jányok szaladgálnak farmerban magassarkúval, amikor bejönnek a városba.

Nincs is cigányosabb annál.

80-as években volt a farmer farmerrel nagy divat..

utcára max, nem étterembe :D

Milyen agresszív és vehemens vagy..Jézus.. :D

2015. dec. 30. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:

csak nem szeretem, amikor olyanok próbálnak kioktatni, akikbe fele annyi stílusérzék sem szorult, mint belém;) ki beszélt itt farmerról farmerral? (mellesleg az is visszajött a divatba, de mindegy).. arról sem volt szó, hogy étterembe vagy elegáns helyre, csak úgy általánosságban mondtam, hogy a farmer jól néz ki magassarkúval.

nem tudom, nálatok hogy néznek ki a falusi lányok, de gyanítom, hogy nem pont így:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek hol ízléstelenek? csak megsúgom, hogy külföldi street style oldalakról vannak. ellenben az a csillivilli bársonyleggings max a mucsai diszkóban állja meg a helyét. ha nadrág helyett vennéd fel, akkor meg no comment.

2015. dec. 31. 12:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Lehet külföldön ez divat, de nálunk nem látni..

Szaggatott undormány farmer?

Meg ezek a szőrmebundák, igen, nagyon szép, ízléses.

Ezeken az alkoholista, drogos kinézetű modelleken.

Hordjad, nekem 8.

2016. jan. 1. 11:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Buliba keresett a kérdező nadrágot nem munkahelyre. A csilivili leggings buliba tökéletes.

Nem neked dőlt a szarizlesu kommentár hanem a gyokernek aki az a ronda szovetgatyat linkeli mindig mindenhova de úgy elkezdtel itt vagdalkozni. Semmi baj a magassarkú farmer párossal de buliba had vegyen fel egy kis extrát valaki.

A bundás kép ízléstelen ex ñez azért h igazi e de koromcipo ami átmeneti viselet a bunda mínuszban való. ..nem passzol és a bunda plusz bitang ronda. Ne ajulj azért el te se az izlesedtol vagy akkor hord te de ne oszd az észt amikor senki nem vevő rá.

2016. jan. 1. 11:47
 15/19 A kérdező kommentje:

ki osztja az észt?

azért mert nem tetszik a szaros kivágott farmer a ronda szőrmével, pár drogoson?

köszi, már kijelentettem, hogy farmer nem illő.

Erre..csak azt nyomja.

Senki nem osztja az észt, azon az illetőn kívül, aki belinkelt nekem 600 farmernadrágos nőt..

És a te hozzászólásoddal sem a kérdésre válaszoltál..de kb, sejtheted mennyire érdekel.

2016. jan. 1. 18:32
 16/19 A kérdező kommentje:

vagy nem tudom, kinek szántad ezt az ösztást, utolsó.

mert nem teljesen vehető ki az írásodból.

feltettem egy egyszerű kérdést, kijelentettem, hogy nem vagyok vevő a farmerre, erre be akarja nekem magyarázni, hogy márpedig az milyen jó..meg eldönti, hogy nekem milyen az ízlésem?!

UI: étteremben voltam, oda nem farmerben járnak mgassarkúval, meg birkabundával..

2016. jan. 1. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
A farmerosnap szólt itt magyaráz mekkora fain viselet a farmer meg a magassarkú miközben a belinkelt képei fele vállalhatatlan.
2016. jan. 1. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:
jólvan, akkor hordjatok csak ízléstelen csillogó leggingst és maradjatok balkáni prolik. felesleges rátok pazarolni az energiámat.
2016. jan. 1. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ok csa. ..
2016. jan. 2. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!