Milyen nadrágot vegyek magassarkúhoz?
sziasztok!
Nem akarok ilyen hidegben szoknyát felvenni Szilveszterre, ezért a segítségeteket kérném.
Mutatnátok olyan nadrágokat, amik illenek a magassarkú cipőkhöz?
Egyszerű cicanadrág szerintem nem illik, bőrhatásút sem akarok.
Nincs valami passzos gatya mondjuk, ami másabb anyagból van? (zara, stradi, akármilyen bolt, ami megfizethető)
Cigányos? ugyan már..
Nálunk a falusi jányok szaladgálnak farmerban magassarkúval, amikor bejönnek a városba.
Nincs is cigányosabb annál.
80-as években volt a farmer farmerrel nagy divat..
utcára max, nem étterembe :D
Milyen agresszív és vehemens vagy..Jézus.. :D
csak nem szeretem, amikor olyanok próbálnak kioktatni, akikbe fele annyi stílusérzék sem szorult, mint belém;) ki beszélt itt farmerról farmerral? (mellesleg az is visszajött a divatba, de mindegy).. arról sem volt szó, hogy étterembe vagy elegáns helyre, csak úgy általánosságban mondtam, hogy a farmer jól néz ki magassarkúval.
nem tudom, nálatok hogy néznek ki a falusi lányok, de gyanítom, hogy nem pont így:
ezek hol ízléstelenek? csak megsúgom, hogy külföldi street style oldalakról vannak. ellenben az a csillivilli bársonyleggings max a mucsai diszkóban állja meg a helyét. ha nadrág helyett vennéd fel, akkor meg no comment.
Lehet külföldön ez divat, de nálunk nem látni..
Szaggatott undormány farmer?
Meg ezek a szőrmebundák, igen, nagyon szép, ízléses.
Ezeken az alkoholista, drogos kinézetű modelleken.
Hordjad, nekem 8.
Buliba keresett a kérdező nadrágot nem munkahelyre. A csilivili leggings buliba tökéletes.
Nem neked dőlt a szarizlesu kommentár hanem a gyokernek aki az a ronda szovetgatyat linkeli mindig mindenhova de úgy elkezdtel itt vagdalkozni. Semmi baj a magassarkú farmer párossal de buliba had vegyen fel egy kis extrát valaki.
A bundás kép ízléstelen ex ñez azért h igazi e de koromcipo ami átmeneti viselet a bunda mínuszban való. ..nem passzol és a bunda plusz bitang ronda. Ne ajulj azért el te se az izlesedtol vagy akkor hord te de ne oszd az észt amikor senki nem vevő rá.
ki osztja az észt?
azért mert nem tetszik a szaros kivágott farmer a ronda szőrmével, pár drogoson?
köszi, már kijelentettem, hogy farmer nem illő.
Erre..csak azt nyomja.
Senki nem osztja az észt, azon az illetőn kívül, aki belinkelt nekem 600 farmernadrágos nőt..
És a te hozzászólásoddal sem a kérdésre válaszoltál..de kb, sejtheted mennyire érdekel.
vagy nem tudom, kinek szántad ezt az ösztást, utolsó.
mert nem teljesen vehető ki az írásodból.
feltettem egy egyszerű kérdést, kijelentettem, hogy nem vagyok vevő a farmerre, erre be akarja nekem magyarázni, hogy márpedig az milyen jó..meg eldönti, hogy nekem milyen az ízlésem?!
UI: étteremben voltam, oda nem farmerben járnak mgassarkúval, meg birkabundával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!