Milyen nadrágot vegyek magassarkúhoz?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Nem akarok ilyen hidegben szoknyát felvenni Szilveszterre, ezért a segítségeteket kérném.
Mutatnátok olyan nadrágokat, amik illenek a magassarkú cipőkhöz?
Egyszerű cicanadrág szerintem nem illik, bőrhatásút sem akarok.
Nincs valami passzos gatya mondjuk, ami másabb anyagból van? (zara, stradi, akármilyen bolt, ami megfizethető)
2015. dec. 30. 09:56
1/19 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem, hogy elég vékony vagyok, vékonyak a lábaim is.
2015. dec. 30. 10:02
2/19 anonim válasza:
Én a Calzedoniában vettem bársony csillámos leggingset baromi jól néz ki. Plüssös bársonyos. 9595 Ft de én pl hétköznapokra vettem mert nem csak alkalmi lehet, a többi ruhától függ (én pl. bő felsőkkel hordom)
3/19 A kérdező kommentje:
szép:)
köszi:P
2015. dec. 30. 12:07
5/19 anonim válasza:
Szia. :) Szerintem egy ilyen nadrággal nagyon csinos lennél benne: [link]
6/19 anonim válasza:
sima csőszárú farmer? azzal mi a gond?
7/19 anonim válasza:
Beteg vagy utolsó nem unod ezt a fos gatyát? :D
8/19 A kérdező kommentje:
A farmer nem elegáns inghez és magassarkúhoz.
Ízléstelen.
2015. dec. 30. 15:56
9/19 A kérdező kommentje:
Amit az 5-ös linkelt, biztosan jól állna sok nőn.
2015. dec. 30. 15:59
10/19 anonim válasza:
ízléstelen?? mondod ezt te, aki szerint az a csillogó cigányos leggings (nadrág helyett) jól néz ki, lol. leragadtál a '90-es években. a farmer magassarkúval és blúzzal nagyon királyul tud kinézni, esetleg keresgélj neten képeket, de lehet te már reménytelen eset vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!