Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen időben még buliba fel...

Ilyen időben még buliba fel lehet venni combközépig érő csizmát szoknyával vagy már gáz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nappal most már nagyon jó idő van, de este amikor mennék és hajnalban, ha vége akkor szerintem még elég hűvös van. Ráadásul szoknyába szeretnék menni...

Szerintetek még elviselhető egy combközépig érő (vékonyabb) csizma?

2010. márc. 24. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:

ha nem téli csizma,akkor abszolút nem gáz!

ne legyen szőrmés..

2010. márc. 24. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
sztem simán
2010. márc. 24. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
nem hűvös, hanem HIDEG van éjjel, hajnalban fagypont körül.
2010. márc. 24. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Á nem szőrmés! :)

Igazából szeretem ezt a csizmát, mert úgy ápol és eltakar! :P A nem túl előnyös lábaimat nyújtja és nem látni a formáját. Na meg szexis is...

Csak féltem, hogy már le kell mondanom róla, mert kinéznek már benne...

2010. márc. 24. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazad van, tényleg inkább hideg van még éjjel!

Csak nappal annyi kis topánkás lányt látok már, hogy elbizonytalanodtam.

2010. márc. 24. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit süt a nap és már pólóban és topánkában mászkálgattnak..aztán majd sírnak mikor betegek lesznek és nem lehet gyerekük...Ne akarjuk már előrébb hozni jóidőt csak mert pár fokkal melegebb van-.-

Nyugodtan hord még a csizmád:)

19/L

2010. márc. 24. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:

én is láttam ma egy hülyegyereket reggel,pólóban...

de egyébként vedd fel azt a csizmát,mert az szexxiii tud ám lenni;-) és küldhetnél egy csizmás fotót is magadról akkor már;-P

2010. márc. 24. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát azért... Szórakozóhelyeken piszok meleg tud ám lenni, én meggondolnám még. Az időjárás meg hol hideg, emberek? Itt reggel 7kor is 10fok felett volt, meg egész nap 25körül... xD Szerintem inkább harisnya és cipő, annyira már nincs hideg, meg az se jó ha rádrohad (főleg nem lennék ott, amikor leveszed...).
2010. márc. 25. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Most estefelé én már fáztam tavaszi kabátban...

Egyébként szörnyű, hogy kicsit kisütött a nap és már papucsban rohangáltak az emberek és felvették a kis nyári cuccost! 40 fokban már csak bugyiban járnak?

2010. márc. 26. 22:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Most nem kötekedésképpen, de hol laksz?:D Mert Bp-en 19 fok, ha volt, amikor sütött a nap! :D
2010. márc. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!