Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket is irritál, ha egy...

Titeket is irritál, ha egy csúnya lányon Playboyos cuccokat láttok?

Figyelt kérdés

Szerintem a Playboy nyuszi a szépség és szexiség szimbóluma. Miért viseli olyan, aki nem méltó rá?

Bárki megveheti, és igy veszit a tekintélyéből.

Ti nem igy gondoljátok?

2010. márc. 24. 17:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem kell kérni xD

Hadd vegyen már fel mindenki azt, amit akar.

Én sem vagyok szexszimbólum, nem is leszek, de van fülbevalóm, nyakláncom, sőt, piercingem is, ami Playboy-os, nemrég vettem felsőt, és még fogok is asszem.

Ha egy ruhának a fazonja nem előnytelen annak, aki hordja, akkor nehogymár ne vehesse fel, mert x márkajelzés van rajta, és csak Miss P*csák hordhassák...

Ja, és még az X-it-et is felveszem, ha nincs kint belőle a hasam vagy a fél s*ggem...

2010. ápr. 13. 02:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Égesd csak magad...
2010. ápr. 13. 13:15
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
kérdező,ki éget kit?XD
2010. ápr. 13. 15:50
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Már maga a kérdés égő, de mindegy.:)
2010. ápr. 13. 15:57
 25/26 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem égetem vele magam, nem vagyok ronda, és nem szoktak "kinézni", csak mert nem vagyok egy tipikus "Miss p*csa"... a kérdésed sokkal inkább.

Azért, mert valaki nem Pamela Anderson, vagy Paris Hilton, még nem kell szabadidőben meg tornacipőben járnia... De ha rajtad nem áll jól, attól még ne fájjon, ha más felveszi.:-D

2010. ápr. 13. 20:45
 26/26 A kérdező kommentje:

[link]

Erről beszéltem. Pfff...

2010. máj. 28. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!