Nagyon csúnya ilyen alakon a jeggings?
Figyelt kérdés
Kacérkodom egy jegging-szel, mert combon és fenéken kb ugyanúgy feszül mint a csőnadrág és mivel szűkebb az alja is könnyebben bele tudom húzni télen a csizmámba, mert a rendes csőnacinál a tetején kibuggyosodik. Szóval felejtsem el?
2011. aug. 2. 23:09
1/24 anonim válasza:
Nem feltétlen kell elfelejtened. Ha jól érzed magad benne akkor miértne :) Szerintem az alakod kifogástalanul jó szóval ezzel nincs gond, de ha kényelmetlenül érzed benne magad akkor nem kell hordanod, senki nem kényszeríti rád.
4/24 anonim válasza:
Hidd el, h rengeteg olyan lányt látok, akin nemhogy csúnya, hanem szörnyű az ilyen.. Mégis jól érzik benne magukat és végülis ez számít. Sztem rajtad jól áll:)
5/24 anonim válasza:
Én is ilyen alkat vagyok és ilyen nadrágokat hordok és megvagyok vele elégedve, nyugodtan hord, imádom. *-*
6/24 anonim válasza:
Figyelj én 158 cm vagyok és 57kg és felveszem...sőt lassan jobban szeretem mint a farmert mert szerintem kényelmesebb.
Nyugodtan vegyél te is egyet,semmi baj sincs az alakoddal.
17/L
7/24 anonim válasza:
Szerintem szép alakod van :D
Ja, és amúgy 'leggings' ;D
8/24 anonim válasza:
Utolsó nem kötekedésképpen de a leggings és a jeggings az két külön dolog:D
9/24 anonim válasza:
a jeggings az "farmer" de mindegy :D
10/24 anonim válasza:
magasabb derekút vegyél sztem de am jól áll. de hol lehet ilyet kapni? mert én is vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!