Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket is irritál, ha egy...

Titeket is irritál, ha egy csúnya lányon Playboyos cuccokat láttok?

Figyelt kérdés

Szerintem a Playboy nyuszi a szépség és szexiség szimbóluma. Miért viseli olyan, aki nem méltó rá?

Bárki megveheti, és igy veszit a tekintélyéből.

Ti nem igy gondoljátok?

2010. márc. 24. 17:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

nem,mert nem azt figyelem mi van az embereken,hanem hogy mit nyögnek ki,ha hozzám szólnak..amúgy igen ellentétes a tökéletes alakú lányok "címerét" egy csúf lányon látni,de ha ő így jobban érzi magát,hát hajrá!Biztos jót tesz az önérzetének..

amúgy a "plébolynyúlnak" van tekintélye? :D

2010. márc. 24. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
engem maga a playboyos cucc irritál.:)16/L
2010. márc. 24. 19:46
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

nem tartom magam szépnek, de nekem is van ien pólóm amit a barátomtól kaptam és nagyon szeretem!

szerintem vicces ha egy ember azon megbotránkozik ha egy nem annyira dekoratívon meglát egy playboyos pólót...

ha tetszik neki hadd hordja

2010. márc. 24. 19:47
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

sztem jól néz ki:) de tegnap a suliba a takarítónőn láttam egy rózsaszin playboy-os pulcsit. hát komolyan...:D elég durva volt azé:D

16/L

2010. márc. 24. 19:48
 15/26 anonim ***** válasza:
47%

Valószínű, nem eredeti egyik se.

Na ez a gáz..

2010. márc. 24. 21:37
 16/26 A kérdező kommentje:

17:52-es:

A válaszodból itélve, te csúnya vagy és Playboyos cuccokban jársz. :D

2010. márc. 25. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező,a válaszodból ítélve te hülye vagy,és még pénzed sincs playboyra :)16/L voltam.
2010. márc. 25. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

na,álljunk meg egy percre. a playboy a magabiztos nőkről szól,akinek van kisugárzása és önbizalma. Attól hogy szerinted ronda egy csaj,lehet hogy több ember szépnek látja és ő is magát. Nekem sokkal szimpatikusabb egy olyan nő aki nem egy világszépe de ki van békülve magával és szeret élni,nem azon kesereg hogy ő milyen ronda, mint egy olyan aki szép de egyfolytában nyafog,görnyedten jár stb. Van egy barátnőm duci a csaj viszont igényes,boldog,arca átlagos. Mégis sokszor megállítják az utcán hogy milyen kisugárzása van. Szóval szerintem törődj a magad dolgával, és mindenkinek ugyanannyi joga van felvenni a playboyt ha szép ha csúnya.Ez olyan mintha az mondanád hogy egy kismellű csaj ne vegyen fel "mellkidobós felsőt". Az is legalább olyan gáz lenne, ha mutogatja azt amije nincs. Felháborító a kérdésed.

UI:mindegy mi a divat,ha valaki az egyéniségéhez,alakjához öltözik nem lehet gáz mert az tuti jól áll rajta

2010. márc. 25. 17:07
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

21:37 még joo h az én playboyos cuccaim eredetiek :D

de sztem nem gáz ha valakinek nem eredeti..szegénynek ha nincs pénze és szeretne iet venni akkor mért ne...

2010. márc. 25. 19:11
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem kérek többet...
2010. márc. 26. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!