Hol vásárolhatnék 10. 000 forintból ruhákat?
Figyelt kérdés
Tescoban tetszenek a ruhák de egy pulcsi 6000(!) forint én meg max. 1500-2000-et adnék érte. Kínai ruhák szarok. Hol vásároljak? Más ruhaüzlet nincs itt, csak 1 turi, de nagyon gagyi :ss Ha meg utazok, akkor pénzem se marad.2015. dec. 25. 13:48
1/5 anonim válasza:
Online. AliExpress-en, eBay, Vatera?
2/5 anonim válasza:
28-án kezdődnek a leárazások, szal az a pulcsi olyan 4ezer körül lesz :D bár most még sztem ne számíts ennél olcsóbbra, ma pár hét múlva
3/5 anonim válasza:
New Yorker, H und M...
én nemrég vettem két szoknyát, az egyik 3000Ft volt, a másik 4500Ft. De vannak pólók is már 2000ért
4/5 anonim válasza:
H&M honlapjarol rendelni is tudsz, ha biztos vagy benne hogy jo lesz az a meret. szoktak egesz jo akciok lenni, ki lehet fogni nagyon jo cuccokat nagyon olcson. vagy ebay, aliexpress, de azok kb 2 het alatt ernek ide, jo ha belekalkulalod.
5/5 anonim válasza:
Hát gondolom nem hiszed azt hogy 10 ezerért egy szatyor ruhát kapsz... a tescoban ünnep után felaron lesz az a pulcsi de ennél olcsóbb a New Yorker meg a többi se lesz...maximum a learazasokvegen kB 1hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!