Kút kérdése:
Melyik üzletben vásárolhatnék Debrecenben a Fórumban szatén vagy selyem hálóköntöst? Nem igazán ismerem az üzleteket és nem szeretném az összeset végigjárni.
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 21:16
1/2 anonim válasza:
Miert nem rendelsz neten? Én pl Szegeden jártam le a labamat feleslegesen
Egyébként milyet keresel, visszafogott minden napi használatra vagy valami extrasexyt?
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából én kifejezetten rózsaszínűre gondoltam volna, és a hétköznapi és az extrasexy közötti átmenetet keresném. Férfi vagyok és barátnőmnek szeretném ajándékba adni, de interneten sajnos nem igazán találtam olyat ami tetszett volna, ezért gondoltam hogy hátha az üzletekben van-e a környékemen.
2014. aug. 2. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!