Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Imadom a magassarkukat es a...

Imadom a magassarkukat es a szebb/szexibb ruhakat, viszont nincs hova felvegyem oket, valami otlet?

Figyelt kérdés
22L vagyok, 3 havonta talan 1x megyek bulizni. Tavasszal, nyaron arra gondoltam, hogy ha mar megvannak akkor felvennem oket akar hetkoznap is, akar setahoz, akar vasarolni. Viszont kisvarosban lakunk mindenki ismer, es rosszul erzem magam, ha tul vagyok oltozve es megbamulnak.
2015. dec. 21. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
hát a magassarkú szerintem teljesen oké, de mit értesz szebb/szexibb ruhák alatt egész pontosan? :D
2015. dec. 21. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Valtozo. Vannak harang alaku lengebb ruhat, vannak picit szexibb minik, bor miniszoknyak, minden fele szinu blezer es imadom az elenk szinu ruzsokat is.
2015. dec. 21. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Így leírás alapján nem tűnik egyik sem nagyon kihívónak mondjuk képpel biztosabb lenne de szerintem ez belefér nem fognak kinézni max megnézni hogy "hmm egy nő aki igényesen öltözködik" ;)
2015. dec. 21. 22:35
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah, ne tartogasd őket, ha szeretnéd, vedd fel hétköznapra. Dédnagymamám a halálos ágyán bánta, hogy a porcelánkészletét csak párszor használta, mindig "különleges" eseményekre tartogatta, szóval miután meghalt, én mindig a porcelántányérból reggeliztem.
2015. dec. 21. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Bátran viseld őket hétköznap is! :)
2015. dec. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!