Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik nadrág szebb?

Melyik nadrág szebb?

Figyelt kérdés

Nem tudok választani, melyik szín legyen:

1, [link]

2,

vagy pedig fekete (ezt mindenki el tudja képzelni)

Mindkettőhöz vannak felsőim. Szőke, fehér bőrű vagyok, ha ez számít.

Melyik szín jobban kihasználható?

2015. aug. 23. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Fekete mindenhez jo
2015. aug. 23. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő,de ha csak egy lehetne,mindenféle gondolkodás nélkül a fekete lenne. Jobban kihasználható,univerzálisabb,nem kell hozzá válogatni a kabátot,a cipőt! Lehet,hogy felsőd van a piroshoz,de cipő,kiegészítők,kabátok is kellenek hozzá! Na meg ezt a színt tudni kell viselni is,a fekete mindenkinek jól áll :)
2015. aug. 23. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyèrtelmü hogy a fekete :)
2015. aug. 23. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Fekete jobb.
2015. aug. 23. 22:13
 5/8 anonim válasza:

A bordó. A fehér bőrhöz és a hajadhoz én ezt választanám, abból több életet lehet kihozni , fel tudod magad dobni akkor is ha fáradt az arcod, nem sminkeltél, vagy akkor is ha tényleg úgy kell öltöznöd , hogy azt veszed fel ami a kezed ügyébe akad.

A képen látható cipő és a felső felejtős az ízlésem szerint. Egy királykék felső, vagy egy mélyzöld selyemszerű ing , egy feketevagy egy óarany cipővel elegáns hatást kelt, ha egyszerá fekete topot és egy kis balerinát veszel fel hozzá, az lazább hatást kelt. több mindent ki lehet hozni belőle, kiegészítőkkel. Mivel "felül" világosabb vagy, szerintem kontrasztként lehetne inkább sötétebb árnyalat fentebb, de ha nem gyászolsz, akkor nyilván nem veszel fekete nacihoz fekete felsőt legtöbbször. A bordó nadrághoz meg nem fogsz nyilván rikító lilát felvenni..szerintem :-)

2015. aug. 23. 22:31
 6/8 anonim válasza:
Fekete :)
2015. aug. 23. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a bordót választanám mert szerintem sokkal szebb, különlegesebb, színes és így picit feldobja az öltözéked. A fekete olyan szempontból jó, hogy rengetegféle módon fel lehet venni, de szerintem unalmas is. Mondjuk mondtad is, hogy mindkettőhöz vannak felsőid. Én nem szeretem a fekete dolgokat ezért én biztos, hogy nem azt választanám.
2015. aug. 24. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van már fekete csőnadrágod akkor és a bordót választanám a helyedben.
2015. aug. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!