Melyik nadrág szebb?
Nem tudok választani, melyik szín legyen:
1, [link]
2,
vagy pedig fekete (ezt mindenki el tudja képzelni)
Mindkettőhöz vannak felsőim. Szőke, fehér bőrű vagyok, ha ez számít.
Melyik szín jobban kihasználható?
A bordó. A fehér bőrhöz és a hajadhoz én ezt választanám, abból több életet lehet kihozni , fel tudod magad dobni akkor is ha fáradt az arcod, nem sminkeltél, vagy akkor is ha tényleg úgy kell öltöznöd , hogy azt veszed fel ami a kezed ügyébe akad.
A képen látható cipő és a felső felejtős az ízlésem szerint. Egy királykék felső, vagy egy mélyzöld selyemszerű ing , egy feketevagy egy óarany cipővel elegáns hatást kelt, ha egyszerá fekete topot és egy kis balerinát veszel fel hozzá, az lazább hatást kelt. több mindent ki lehet hozni belőle, kiegészítőkkel. Mivel "felül" világosabb vagy, szerintem kontrasztként lehetne inkább sötétebb árnyalat fentebb, de ha nem gyászolsz, akkor nyilván nem veszel fekete nacihoz fekete felsőt legtöbbször. A bordó nadrághoz meg nem fogsz nyilván rikító lilát felvenni..szerintem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!