Melyik Triangl fürdőruha a szebb?
vagy
Elsősorban a színek közül melyik a szebb, és melyik állna jól egy átlagosan napbarnított (szóval nem szolizok, és nem vagy annyira barna) és sötétbarna hajú lánynak?
Egyébként duci is vagyok, szerintetek mennyire gáz így?
Ha a formák és a színek közül nektek egyik sem tetszik, az oldalról még ti melyiket javasolnátok?
Nem tudom mennyire vagy "duci" és mennyire előnyös neked a triangl bikini, de a kettő közül a modellen az első szerintem jobban néz ki.
f18
Végre találtam nem 20kilós modelleken tökéletesen álló képet is róla! A mellem nincs ennyire lent, és szerintem nagyobb is, a bőröm barnább, viszont a comjaim szélesebbek, és szerintem a hasam is jobban kitüremkedig előrefele (főleg ülve)
talán pont így nézek ki, csak a mellem nem ilyen nagy, és nincs ennyire lent, viszont a combjaim még mindig vastagabbak.
úgy látom, ennek a borzadálynak idén nagy diadalmenete lesz
hát egészségetekre
jövőre már mindenki röhögni fog rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!