Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor megy már végre ki a...

Mikor megy már végre ki a divatból a skinny, feszülős farmer?

Figyelt kérdés
férfi farmerre gondolok..csak szerintem nem szexi ha egy férfi seggére teljesen ráfeszül plusz még a bokájára is a farmer? miért nem lehet maradni az egyenesszárúnál?
2015. dec. 17. 17:12
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Egy biztos :egy igényes, jól öltözködő férfi ilyet nem húz fel
2015. dec. 21. 15:15
 32/44 anonim ***** válasza:
Különösen érdekes az összhatás így télen. Nagy kabát, lábtőnél 60-70 centi széles ugyebár, aztán abból kijön 2 db 8 centis pálcika.
2015. dec. 21. 15:42
 33/44 anonim ***** válasza:

Szerintem azoknak a szexi pálcikalábaknak a láttatására van jobb megoldás is.

Vegyen fel rövidnadrágot.

Nem, ez NEM áll jól egy férfin sem. Max nem annyira szarul.

Mondjuk én már annyit láttam hogy magasról szarom le ^^

2015. dec. 21. 16:16
 34/44 anonim ***** válasza:

Télre is van megoldás, mégpedig alkathoz illő szűk fazonú kabát. :) Akinek vékony a lába, annak általában a felsőteste is vékony. Ha ehhez mérten választ pont rá illő kabátot, nem pedig XXL szélességűt, akkor az összhatás is jó lesz a feszülős skinny farmerral. :)

A csajok sem 3x akkora szélességű kabátot hordanak skinny farmerhez, mint amekkorák ők maguk, így a fiúk is ugyanúgy felvehetnek rájuk illőt. :)

2015. dec. 21. 18:35
 35/44 anonim ***** válasza:

Fura akkor ha jól értem egyesek férfiatlannak találják a szűk nadrágot mert vékonyítja a lábat, a vékony lábúakon hülyén néz ki, akkor ha rövidnadrágba kell járni akkor az is gáz lesz? Mert ugye a rövidnadrágok is bő fazonúak általában, akkor inkább vegyenek a vékony lábúak bokáig érő halász nacit, nehogy rosszul nézzen ki a vékony lábuk?Persze, mesébe mondjuk.

Én pont az ilyen kekeckedős embereket szoktam leszarni mit gondolnak az öltözködésemről.

2015. dec. 21. 19:02
 36/44 A kérdező kommentje:
a vékony emberek és az átlagos alkatúak vegyenek fel slim fit nadrágot! az nem lóg rajtuk, de nem is feszül homárosan, ennyi!
2015. dec. 21. 19:09
 37/44 anonim ***** válasza:

Előző,

bizony ezért nem szorult vissza a térdgatya. kb 20-25 éve jött be, előtte SENKI sem hordta, még sportolók sem. Ma már az emberek 99%-a nem merné felvenné a tényleg rövid rövidgatyát, pont a pálcikalábak miatt.

34-es

a női rövid kabátkákat most ne feszegessük. 10 éves gyerekeken nagyobb kabát van, mint egyes 20+ lányokon. Öv kb a cici alatt (aztán még egy öv a gatyán 30 centivel lejjebb, bruhaha) , kabát már gatya vonala felett véget ér. Néha egyenesen inkább csak hónaljmelegítőnek lehetne nevezni (a kapucniba viszont 40 kiló krumpli elférne). Még röhejesebb lenne egy fiú ilyenbe, pláne tapinacival.

2015. dec. 21. 19:14
 38/44 anonim ***** válasza:

Utolsó, te kevered a szezont a... Vagy netán szándékosan tetteted magad hülyének? :)

Ugyanis a 34-es válaszomban a kabátoknál a szélességről írtam többször is, nem pedig a hosszúságról. A szélesség álló embernél vízszintesen értendő, a hosszúság pedig függőlegesen. Nem értem hogy keverted ide a kabátok rövidségét. Egy kabát akkor is lehet szűk fazon ha csak hónaljig ér, meg akkor is, ha bokáig. Nyilván értelmes ember a hosszúságot az időjáráshoz választja. :) A szűkössége pedig inkább esztétikai kérdés, mint időjárási, lásd skinny farmerhoz való passzítás. Egyébként hideg szélben előnyösebb a szűkebb fazon, mert nem fúj alá a szél. :)

2015. dec. 22. 00:18
 39/44 anonim ***** válasza:

#33, nem teljesen igaz amit mondtál, itt lép érvénybe az "ízlések és pofonok" mondás. Akinek jó lába van (nem pálcika, hanem izmos, de nem fatönk, és nincs szögletes vádlija) azon jól áll. Pont. Mert azon minden jól áll. Az már más kérdés, hogy van, akinek tetszik, van, akinek nem.

(egyébként senki ne értsen félre, kifordul a gyomrom az ecsetfejű, szűknadrágos swag-yolo b*zeráns divatmajmoktól, viszont szerintem a szűk nadrágot önmagában egy egyedi/érdekes/elegáns/férfias öltözködésbe is sikeresen be lehet illeszteni, ha ügyesen csinálják...én a bő nadrágoktól vagyok rosszul, olyanok, mint egy vitorla)

2015. dec. 22. 14:49
 40/44 A kérdező kommentje:
de a slim fit az nem bő! és elegáns ember nem húz fel teljesen feszülős farmert :D mert az komolytalan
2015. dec. 22. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!