Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor megy már végre ki a...

Mikor megy már végre ki a divatból a skinny, feszülős farmer?

Figyelt kérdés
férfi farmerre gondolok..csak szerintem nem szexi ha egy férfi seggére teljesen ráfeszül plusz még a bokájára is a farmer? miért nem lehet maradni az egyenesszárúnál?
2015. dec. 17. 17:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ez sima farmer, csak 1 számmal kisebb.
2015. dec. 20. 23:59
 22/44 A kérdező kommentje:
utolsó: mármint melyikre mondod ezt?
2015. dec. 21. 00:17
 23/44 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, felőlem aztán lehet egy számmal kisebb sima farmer is, attól még feszül :'D

(amúgy hozzáteszem, ha valaki egy számmal kisebb sima farmert vesz fel, az nem fog így feszülni...szóval ez akár lehet egy számmal kisebb feszülős farmer is...de úgysem tudjuk meg soha az igazságot)

2015. dec. 21. 01:10
 24/44 anonim ***** válasza:

"férfi" farmer

Hát valahogy csak túléled

Én egyszerűen megoldottam: Nem hordok. A többit meg leszarom :D

2015. dec. 21. 03:08
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"miért nem lehet maradni az egyenesszárúnál"?

Miért baj, ha más nem azt hord, mint a többség? Miért kell ezen rugózni, hogy nem bő fazonú és nem egyenes szárú? Az öltözködés nem arról szól, hogy birka mód egymást utánozzuk, én is gyakran feszülős nacikat hordok, mert jobban szeretem és nem érdekel ki mit gondol.

2015. dec. 21. 11:22
 26/44 anonim ***** válasza:
Kérdezném akiknek vicces és nem férfias benyomást kelt a feszes nadrág fiúkon, azoknak a bő fazonú farmer mennyire kelt nőies benyomás a nőkön?
2015. dec. 21. 11:26
 27/44 anonim ***** válasza:
Nők nem igazán hordanak bő farmert, szóval itt fölösleges tüntetned, van más kérdés, ahol nők olyan szörnyű bűntettet hajtottak végre, hogy nadrágot és bakancsot mertek felvenni a téli hidegben, nem pedig szoknyát magassarkúval.
2015. dec. 21. 12:02
 28/44 anonim ***** válasza:
Én lépten- nyomon ilyenekbe botlok nap-mint nap, fura ha nem látod :D Nem skinny nadrágokba járnak, hanem ami bővebb, bokánál sem feszül. Ja, mert hideg van, nem ősszel is így jártak, meg szórakozó helyen is így járnak, ahol ugye nincs hideg.
2015. dec. 21. 13:14
 29/44 A kérdező kommentje:
az nem nőies, ha bővebb farmerbe jár egy nő, pont az a lényeg hogy a lányok formás lábát kiemelje a teljesen lábra, bokára feszülő farmer! de ugyanez egy férfin nem megy, ezért is kelt homár, lányos hatást! egyébként ha megnézitek a levis oldalát, ott se találtok ilyen szánalmas skinny farmerből sokat..se a gant oldalán plusz nagyobb divatoldalakon! és ennek ellenére sok 20-as éveiben járó raj csávó ilyet hord :D
2015. dec. 21. 13:29
 30/44 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kelt homáros hatást a feszülős farmer, csak akkor, ha homárosan öltöznek hozzá.

Ha egy férfinek formás a lába, miért ne lehetne láttatni?

2015. dec. 21. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!