Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor megy már végre ki a...

Mikor megy már végre ki a divatból a skinny, feszülős farmer?

Figyelt kérdés
férfi farmerre gondolok..csak szerintem nem szexi ha egy férfi seggére teljesen ráfeszül plusz még a bokájára is a farmer? miért nem lehet maradni az egyenesszárúnál?
2015. dec. 17. 17:12
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%

senki nem kényszerít hogy felvedd

arra sem hogy olyan pasit válassz, aki ilyet hord

akkor nem mindegy?

a női divat sem kötelező

(nekem se tetszik, de nőiben sem, de nem verem az asztalt, hisz lehet választani)

N

2015. dec. 17. 17:45
 2/44 anonim ***** válasza:
16%
Fúj,ez nagyon undorító tényleg.Aki ilyet felvesz az nem férfi!
2015. dec. 17. 17:46
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik... de attól még miért nem mindegy mi a divat? Nem kötelező senkinek. Normális ember nem is a divat szerint öltözik, hanem a saját ízlése szerint.
2015. dec. 17. 17:57
 4/44 A kérdező kommentje:
de itt mindenki azt írja hogy undi, de ha bemész egy plázába 10-ből 8 srácon ilyen farmer van, érdekes
2015. dec. 17. 18:04
 5/44 anonim ***** válasza:
nekem tökmindegy.
2015. dec. 17. 18:10
 6/44 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
7%

Én az ilyeneken átnézek, mintha ott sem lennének. Egyáltalán nem érdekel mit hordanak a mai kis búzák, úgyis megtalálom a tömegből az én stílusomhoz illő srácot, aki 100% hogy nem skinny szűk csőgatyát hord..

Azért a 100-ból mindig van 1-2 ilyen kivétel. :D

De azért jobb is, hogy az ilyen kis csírákból van több, mert ga fordítva lenne nap mint nap tele lennék szerelmi problémákkal.. :S Így is néha megesik.. =D

2015. dec. 17. 18:40
 7/44 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
*ha
2015. dec. 17. 18:40
 8/44 anonim ***** válasza:
82%
Rossz lehet a látásod ha te csak ezeket látod ráfeszülni a hátsóra. Egy öltöny nadrág, vászon nadrág, műszálas tréning nadrág is gyakran ráfeszül és be is vág gyakran. És szerintem nem csak divatból hordják, én sem, hanem mert jobb ha érzem, hogy van a lábamon valami.
2015. dec. 17. 18:41
 9/44 A kérdező kommentje:
de még 20 felettiek is ezt a fazont hordják mind, szerintem akkor is nőies
2015. dec. 17. 19:00
 10/44 anonim ***** válasza:
A bőszárú meg férfias.
2015. dec. 17. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!