Csak nekem hiányoznak az emósok? (Többi lent, ne értsétek félre a kérdést! )
Figyelt kérdés
Engem sosem ragadtak el a divathullámok, mindig a saját ízlésem (egyéniségem) szerint öltözködtem és általában idegesített is mindig az aktuális divat (nem hipszterkedésből - ami azt illeti, ők is irritáltak). De most, hogy a páwaság hódit, már-már visszasírom az emósokat, abban is sok elem volt, ami irritáló volt, de akkor sem tükrözte nekem azt, ami a páwaságból sugárzik: az alpáriságot. Ez mind közül eddig a legalja véleményem szerint. Ti mit gondoltok? Emo vs páwa?2015. dec. 15. 15:52
11/16 anonim válasza:
még hogy emberek, jo vicc kutyak.
majd kinovod te retek.
el kellett lopni a metaltol a szegecses ovet, a karkotot,
egy tolvaj csoves banda az emo, tele kislanyokkal,
12/16 anonim válasza:
Szerintem még nem kellett volna kiengedi téged a bolondok házából... Vagy csak szimplán egy élettelen patkány vagy, aki itt próbál egy kis önbizalmat szerezni magának azzal, hogy másokat kritizál névtelenül..
13/16 TheHutyutyu válasza:
Üdv
Nekem is hiányoznak az emosok mert azokkal kevesebb volt a gond mert vagdosták magukat és elvoltak magukkal a pávák meg totál beképzeltek azt hiszik ők divatosak pedig nem azok hanem úgy nézek ki mint a b....k.
Szóval nem vagy ezzel egyedül :D
14/16 anonim válasza:
huhu, azt mondod névtelen, oszt a te neved hol van te kancso.
15/16 anonim válasza:
Szeretnéd tudni a nevem? Szólj és privátba megírom :D Persze ezzel csak az a baj hogy nem én szólogatok be hanem te :D
16/16 anonim válasza:
Hát ez a páváskodás ez amúgy szerintem is mindennél szánalmasabb. Beképzelt hülyegyerekek majomkodnak, én személy szerint lerúgnám az összeset. Az emot sem szerettem, de azok legalább elvoltak magukban, ezek a tetvek viszont még hangosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!