Hogyan "toljam ki" a mellem? De ne értsetek félre.
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nem vagyok semmilyen alpári ember.Se k****.
Csak megyünk bulizni és vettem egy csinos pólót ami jól áll.És mondta egy barátnőm hogy jó a felső és jól áll ,de vegyek fel hozzá egy pici push-upos melltartót. De nekem anyám ilyet nem venne:( Szóval hogy tudnám szerintetek egy kicsit nem nagyon csak egy minimálisan ki"nyomni"?:/ :)
2015. máj. 12. 21:27
1/6 anonim válasza:
Push up nélkül sehogy. De nem is hinném hogy erre szükség van, mivel irtó ronda a nyakig tolt mell.
2/6 anonim válasza:
Szerintem így is jól néznél ki . Melled úgy jó ahogy van .
3/6 anonim válasza:
Úgy, hogy kihúzod magad és nem görnyedsz. Egyébként nem kell azokat sehogy kitolni még buliba sem, jók azok úgy.
4/6 anonim válasza:
Így van ahogy az utolsó mondja: ha kihúzod magad az már +1 kosárméret.
5/6 anonim válasza:
Akkor csak ribizli vagy, ha ez ennyire fontos
6/6 anonim válasza:
Szerintem is az egyenes hát, hátrahúzott váll a tutti. Sokkal magabiztosabb és pozitívabb kisugárzásod lesz, mint egy görnyedt D-s kosármellűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!