Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem hiányoznak az...

Csak nekem hiányoznak az emósok? (Többi lent, ne értsétek félre a kérdést! )

Figyelt kérdés
Engem sosem ragadtak el a divathullámok, mindig a saját ízlésem (egyéniségem) szerint öltözködtem és általában idegesített is mindig az aktuális divat (nem hipszterkedésből - ami azt illeti, ők is irritáltak). De most, hogy a páwaság hódit, már-már visszasírom az emósokat, abban is sok elem volt, ami irritáló volt, de akkor sem tükrözte nekem azt, ami a páwaságból sugárzik: az alpáriságot. Ez mind közül eddig a legalja véleményem szerint. Ti mit gondoltok? Emo vs páwa?

#emo #bunkóság #alpáriság #fura kivágott pólós srácok
2015. dec. 15. 15:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Mind a kettő egy irritáló felvett szerep a tizenévesek körében, és a megjátszás minden módja visszataszító lesz a normális emberek számára.Viszont ezeket a felvett sablonokat ki lehet nőni jó esetben, bár mindig jönnek új irányzatok,hóbortok ezt nem lehet kivédeni.
2015. dec. 15. 16:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez már nagyon idegesít, inkább konvertálódjanak át ők is hipszterbe, még az is elviselhetőbb. A nagyképűség már meg van hozzá. :D
2015. dec. 15. 16:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem azt akarom, hogy egyetértsenek velem, hanem kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok-e így vele.

U.i.: szívmelengetően kedves vagy.

2015. dec. 15. 17:23
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a két rossz közül az emós a nagyobb rossz, kiráz a hideg ha rájuk gondolok, a pávákról meg annyit hogy ők nem zavarnak annyira csak éppen ha fizetnének sem néznék ki úgy mint ők. Én világéletemben az elegáns stílust követtem.
2015. dec. 15. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:

A divat emósok nem hiányoznak, ugyan azok mint a most a pávák. Csak most más nekik a menő.

Nincs velük baj, egy másik réteg.

Emok vannak még, és lesznek is. Én is az voltam, és még vagyok is, úgy félig.

Biztos vagyok benne hogy pár év és kinövöm, de a hosszú festett haj, és a fekete szín mindig is a kedvencem fog maradni ^^

19/f

2015. dec. 17. 15:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Térítsd vissza a páwákat, nekem jobban bántják a szememet, mint anno a divat emósok vagy bármilyen emós! :D
2015. dec. 17. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha már annyira szeretnéd hogy páwák ne legyenek csak emok akkor tanuld meg leírni^^ és ne aggódj vagyunk még emok ^^ 15/l
2015. dec. 25. 18:38
 8/16 anonim válasza:
Attol fugg a csak a kinézet miatti emosokat ki nem állhatom mert az emo nem csak egy divat, hanem életstilus is, viszont a páváktol feláll a hátamon a szőr.
2015. dec. 29. 21:26
 9/16 pippibelle válasza:

Mi emok nem egy stílust követünk.

Jó, nyilván külsőleg is mások vagyunk..

e ez sokkal többről szól.

Ez egyfajta életérzés. Nem kérem hogy az aki nem emo értse meg.

De kérlek ne is ítéljetek el. Mert mi is emberek vagyunk :)

2016. febr. 13. 19:10
 10/16 anonim válasza:
nem hiszem, elmennek oszt osszesnek adnak karacsonyra gilette borotvát, hogy szarjak arra a vasalt fejukre.
2016. febr. 23. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!