Miért vagyok ilyen sznob?
Én is ilyen vagyok...De szeretem. Persze senkit nem bántok, aki szegényebb vagy rosszabbul él, tehát nem hordom fenn az orrom emiatt.
15L
áhh velem is ez van/volt..:S
nálam is a converse-el kezdődött.
utána a kedvenc márkám lett a converse.
bennt a suliban[osztály]meg én vagyok a nyomorék,hogy nekem csak conversem van.meg,hogy én bármikor kaphatok.pedig ez nem igaz.attól még,hogy valaki ezt szereti nem kell a másiknak beszólnia.
de amugy nem m1,hogy mivan az emberen?ez csak egy cetli meg egy név.jó én is imádom a converset még mindig és most is van rajtam egy termékük,de kit érdekel?
nekem tök m1,hogy milyen márka,csak tetszen.általában csak cipkből veszek márkásat.ruhákból nem.H&M a legtöbb a többi meg összevissza mindenhonnan.
Amugy a deichmann nem olyan gáz.gondolj bele,hogy mennyi embernek van olyan.:Dmint a márkás és akkkor már nem lesz annyira gáz.:)
Ez nem sznobság.
Sznob az aki lenézi azt akin olcsó cucc van, és feljebbvalónak hiszi magát azért mert rajta márkás.
Nálad arról van csak szó, hogy az önbizalomhiányodat (amiről lehet, hogy nem is tudsz) azzal próbálod kompenzálni, hogy "gagyi" cuccot nem veszel fel. Ez nem baj.
Te magad írtad, hogy amikor noname cucc van rajtad rosszul érzed magad: kevés önbizalom+ nevenincs cuccok = totális megsemmisülés.
Így, hogy legalább márkás cuccok vannak rajtad, érzed magad olyan jónak, mint a nálad szebb/ okosabb barátaid, akiknek nem futja 20 ezres cuccokra.... ezzel kompenzálod.
Csak zárójelesen: Adidas, Nike stb. nem márkás. Drága, de nem márkás. Márka a D&G, Gucci, Hermes stb. A plázák tömegboltjai nem márkák. Azok divatos cuccok, amikért sokat elkérnek, picit talán jobb minőségben mint a kínaik, cserébe visszacserélik stb. ha nem jó, tönkremegy.
Ha így vesszük, akkor én csak márkás nadrágot viselek, mert a legtöbb naci Zara, mert imádom a fazonokat, de ha ugyanezt a kivitelt megvehetném fél áron, márka címke nélkül, megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!