Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vagyok ilyen sznob?

Miért vagyok ilyen sznob?

Figyelt kérdés
Már nem vennék fel olyan cipőt,ami nem márkás,nem azért mert gáznak tartom,hanem egyszerűen nem érzem magam jól benne. Tehát nem lennék hajlandó Deichmannos sporcipőket felvenni,csakis Adidas,Nike meg hasonlók.
2010. márc. 22. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

Én is ilyen vagyok...De szeretem. Persze senkit nem bántok, aki szegényebb vagy rosszabbul él, tehát nem hordom fenn az orrom emiatt.

15L

2010. márc. 22. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
micsoda nagy probléma...:) ha már ilyen vagy ne gondolkozz rajta szerintem ezvan
2010. márc. 22. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Nyugi én is ilyen vagyok, a sportcipők terén. A Deichmann-ba alkalmi cipőt veszek. Sőt mondok jobbat. Szóba se állok olyan pasival, akinek nem márkás a cipője. Akivel együtt vagyok, úgy jöttem vele össze, hogy megtetszett a Nike cipője. Nem választottam rosszúl mert 7,5 éve együtt vagyunk.
2010. márc. 22. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
Huh de jó,hogy én nem vagyok ilyen.Pedig én megtehetném és nem a szüleim pénzéből.Én inkább segítek nekik.Én nem igazán vagyok oda a sportcipőkért,de van kappa cipőm is meg vanharenes(deichmanos) is.És mindet leértékelve vettem.Magassarkú cipőkből max. meg a d&g,dsquared,emilio pucci és hasonló társaik tettszenek.Arra meg már már valóban nem telik,hogy csak onnan vásároljak.Azt vedd meg ami tettszik és jól áll.És ne érdekeljen,hogy milyen márka,mert nem ez a fontos,hanem,hogy hogyan áll.
2010. márc. 23. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

áhh velem is ez van/volt..:S

nálam is a converse-el kezdődött.

utána a kedvenc márkám lett a converse.

bennt a suliban[osztály]meg én vagyok a nyomorék,hogy nekem csak conversem van.meg,hogy én bármikor kaphatok.pedig ez nem igaz.attól még,hogy valaki ezt szereti nem kell a másiknak beszólnia.

de amugy nem m1,hogy mivan az emberen?ez csak egy cetli meg egy név.jó én is imádom a converset még mindig és most is van rajtam egy termékük,de kit érdekel?

nekem tök m1,hogy milyen márka,csak tetszen.általában csak cipkből veszek márkásat.ruhákból nem.H&M a legtöbb a többi meg összevissza mindenhonnan.

Amugy a deichmann nem olyan gáz.gondolj bele,hogy mennyi embernek van olyan.:Dmint a márkás és akkkor már nem lesz annyira gáz.:)

2010. ápr. 19. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Semmi probléma!! Kinövöd! Én is így voltam tiniként. Össze-vissza nyavalyogtam, ha nem 8000-ért volt póló rajtam meg 25-ért cipő. Aztán majd rájössz, hogy ez baromság. Addig meg hord a márkásat nyugodtan. 25/f
2010. ápr. 20. 05:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez nem sznobság.

Sznob az aki lenézi azt akin olcsó cucc van, és feljebbvalónak hiszi magát azért mert rajta márkás.

Nálad arról van csak szó, hogy az önbizalomhiányodat (amiről lehet, hogy nem is tudsz) azzal próbálod kompenzálni, hogy "gagyi" cuccot nem veszel fel. Ez nem baj.

Te magad írtad, hogy amikor noname cucc van rajtad rosszul érzed magad: kevés önbizalom+ nevenincs cuccok = totális megsemmisülés.

Így, hogy legalább márkás cuccok vannak rajtad, érzed magad olyan jónak, mint a nálad szebb/ okosabb barátaid, akiknek nem futja 20 ezres cuccokra.... ezzel kompenzálod.

Csak zárójelesen: Adidas, Nike stb. nem márkás. Drága, de nem márkás. Márka a D&G, Gucci, Hermes stb. A plázák tömegboltjai nem márkák. Azok divatos cuccok, amikért sokat elkérnek, picit talán jobb minőségben mint a kínaik, cserébe visszacserélik stb. ha nem jó, tönkremegy.

Ha így vesszük, akkor én csak márkás nadrágot viselek, mert a legtöbb naci Zara, mert imádom a fazonokat, de ha ugyanezt a kivitelt megvehetném fél áron, márka címke nélkül, megvenném.

2010. ápr. 20. 09:06
 18/19 anonim válasza:
Pedig ezek a 15-20.000 Ft.-os cipők ugyanolyanok, mint az 5-6.000 Ft.-osak, csak ugye a drágábbnak jobb a neve. Az igazi minőségi cipő meg legalább 30.000 Ft. márkától függetlenül.
2010. ápr. 20. 12:22
 19/19 anonim válasza:
ez jellemző ránk, de asszem te még jobban állsz mint én 13/L :$ sztem ez nem normális és én is meg akarok változni, de már valamennyit sikerült. nézz végig a suliban mindenki lábán. hány olyan gyerek van akinek Converse vagy Nike, esetleg DC vagy Adidas cipője van.nem gáz az egyszerű tonacipő csak a menők szemében, de ha jobban megnézed sok menő gyereknek is simán Deichmannos magasszárú tornacipője van nem pedig Converse. és ha csak olyat veszel fel az azt jelenti h adsz mások véleményére, lehet h túlzottan.
2010. ápr. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!