Miért vagyok ilyen sznob?
velem is ez van...
de most kénytelen leszek deichmannos cipöt felvenni mert nem adnak márkásabbra pénzt :@@@@@@
16L
Velem is ez van..
Mikor megkaptam életem első "márkás" cipőjét.
( egy sima fehér converse )
Utána vettem egy nike.t..
És "megszoktam " hogy én ezt megtehetem ezért megtettem..
" Megszoktam " és már ha tetszik sem veszem fel..
Megveszem, de nem veszem fel.. és elajándékozom..
És a legnagyobb gáz, hogy vettem egy cipőt 23ezerért, megkérdezték mennyi volt.. és ciki volt megmondanom,h annyit adtam ki EGY cipőért.. Régebben sose adtam volna ennyit érte..20ezerből már kb. 2 szatyor ruhát vettem a sárkány centerben.. dehát.. a mai világ már " elvárja " tőlünk, hogy amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra..
használd ki ameddig megteheted, mert sose tudhatod mit hoz a holnap ;) Én is ezt teszem :)
20:03 vagyok
jah olyan velem is volt már h már gáz volt elmondani mennyibe került mert nagyon drága volt :S
de mondjuk ez nem cipőnél volt hanem táskánál...aztán mindenki "leszaszott" h normális vagyok ennyit kiadni érrte.. deháát márkáás ..:S
Jajj cica, de jó neked... Én még a Deichmannos cipőt se engedhetem meg magamnak, csak a kínait...
Egyébként egyszerű. Megveszel egy olcsóbb cipőt. Felhúzod. Mászkálsz benne. Egyszerű, mint az egyszer egy. Ha azon filózol, hogy "jajj, márkátlan cipő van rajtam", akkor persze, hogy nem fog bejönni. Ne érdekeljen már, mi van rajtad, nem egy hirdetőtábla vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!