Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vagyok ilyen sznob?

Miért vagyok ilyen sznob?

Figyelt kérdés
Már nem vennék fel olyan cipőt,ami nem márkás,nem azért mert gáznak tartom,hanem egyszerűen nem érzem magam jól benne. Tehát nem lennék hajlandó Deichmannos sporcipőket felvenni,csakis Adidas,Nike meg hasonlók.
2010. márc. 22. 19:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Hány éves vagy?
2010. márc. 22. 19:59
 2/19 A kérdező kommentje:
15
2010. márc. 22. 20:00
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Igy "nevelte" beléd a környezeted.
2010. márc. 22. 20:02
 4/19 anonim ***** válasza:
10%

velem is ez van...

de most kénytelen leszek deichmannos cipöt felvenni mert nem adnak márkásabbra pénzt :@@@@@@

16L

2010. márc. 22. 20:03
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Majd ha nem anyád pénzéből élsz nem sznoboskodsz.
2010. márc. 22. 20:03
 6/19 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ilyen lenni,sőt,valamelyik márkátlan cipő még tetszik is,csak tudom,hogy nem érezném magam jól benne.
2010. márc. 22. 20:04
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert mindig mindent megkaptál,ellettél kényeztetve.Lehet hogy attól is tartasz ha nem ezekbe a márkás szarokban látnak majd lenéznek téged.Ha a környezetedben lévők is így gondolkodnak akkor egész biztos.Nem a márkától lesz valaki ember!!Megvolt a napi bölcsesség.Nem akartalak kioktatni ez az én véleményem.De ha abban érzed jól magad akkor hord azt!Mindenki maga tudja hogy mi a jó neki.(Én utálom a márkás cuccokat)
2010. márc. 22. 20:12
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

Velem is ez van..

Mikor megkaptam életem első "márkás" cipőjét.

( egy sima fehér converse )

Utána vettem egy nike.t..

És "megszoktam " hogy én ezt megtehetem ezért megtettem..

" Megszoktam " és már ha tetszik sem veszem fel..

Megveszem, de nem veszem fel.. és elajándékozom..

És a legnagyobb gáz, hogy vettem egy cipőt 23ezerért, megkérdezték mennyi volt.. és ciki volt megmondanom,h annyit adtam ki EGY cipőért.. Régebben sose adtam volna ennyit érte..20ezerből már kb. 2 szatyor ruhát vettem a sárkány centerben.. dehát.. a mai világ már " elvárja " tőlünk, hogy amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra..

használd ki ameddig megteheted, mert sose tudhatod mit hoz a holnap ;) Én is ezt teszem :)

2010. márc. 22. 20:14
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

20:03 vagyok

jah olyan velem is volt már h már gáz volt elmondani mennyibe került mert nagyon drága volt :S

de mondjuk ez nem cipőnél volt hanem táskánál...aztán mindenki "leszaszott" h normális vagyok ennyit kiadni érrte.. deháát márkáás ..:S

2010. márc. 22. 20:18
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Jajj cica, de jó neked... Én még a Deichmannos cipőt se engedhetem meg magamnak, csak a kínait...

Egyébként egyszerű. Megveszel egy olcsóbb cipőt. Felhúzod. Mászkálsz benne. Egyszerű, mint az egyszer egy. Ha azon filózol, hogy "jajj, márkátlan cipő van rajtam", akkor persze, hogy nem fog bejönni. Ne érdekeljen már, mi van rajtad, nem egy hirdetőtábla vagy!

2010. márc. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!