Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bocskai oltonyt hol erdemes...

Bocskai oltonyt hol erdemes venni, nem jorror aron?

Figyelt kérdés

Borsod megye ,tehat nem vaczi utcai aron szetetnek venni,hol erdemes?

Nem jar gyakran oltonyben csak unnepi alkalom,szinhaz stb.,de a masik mar regi,es ez tetszene neki is..

2015. dec. 10. 13:18
 1/5 A kérdező kommentje:

Nem horror aron

Bocs a hibakert telorol irtam

2015. dec. 10. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Miskolcon a Lomb utcában van egy varrónéni. Nagyon kedves, és normális áron dolgozik! Nekem is ő varrt Kazinczy egyenviseletet. Sajnos pontos házszámot nem tudok, de egy zöldes ház. ez kertes övezet! Ha becsöngetsz, biztos segítenek akár a szomszédok is!
2015. dec. 10. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.A piacon esetleg, vagy a nyíregyházi piacon, ónodi vásáron gondoltam még..
2015. dec. 10. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom... De szerintem egy Bocskai akkor szép, ha rád szabják! Meg az sem mindegy, hogy a sujtás milyen rajta!
2015. dec. 11. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Helló, ha érdekel valakit.Az ózdi piacon ma vettünk egyet a férjemnek.30 ezer volt.
2016. jan. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!