Bocskai öltöny? A többi lent!
Figyelt kérdés
Ahogy láttam elég nagy gombjai vannak, és az érdekelne hogy az zakó és a mellény nagy gombjai nem zavaró-e általában vagy pl mikor le kell hajolnod/ülnöd?
Macerás-e valamilyen szempontból?, vagy milyen észrevételek/élménybeszámolók vannak vele kapcsolatban akár a szokásos öltönnyel is összevetve, gondolok itt főleg a hordásától, a felvételén át esetleg a be-,kigomboláson át bármire.
2013. máj. 27. 19:38
1/2 anonim válasza:
Két bátyámnak is bocskaija van, közülük az egyik elég "hisztis" kiöltözés terén, tehát nem hord kényelmetlen dolgokat, ha meg valami kényelmetlen, azt panaszolni szokta.
A bocskaira még nem panaszkodott soha, sőt úgy vettem észre, hogy szívesen hordja.
2/2 anonim válasza:
Nekem van bocskai női kosztümöm (anyaga más, mint az eredeti férfi kosztümnek) Nagyon szép, kényelmes..IMÁDOM:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!