Nyíregyházán hol lehet bocskai női kosztümöt venni?
Figyelt kérdés
Nyíregyházán keresek bocskai női kosztümöt de sehol sem láttam. A KGST piacon voltak bocskai öltönyök, de kosztümöt nem láttam. Előre is köszönöm a segítséget.2014. ápr. 6. 12:12
1/6 anonim válasza:
Szerinted miert csak oltonybe lattal?
Segitek,talan mert az ferfi viselet,es ugy is kene hagyni,a noknek van csinos noies ruhajuk szerintem azt kene hajkurasznod ez helyett!
2/6 anonim válasza:
Előző, nem a kérdésre válaszoltál. De segítsek! :)) Ilyenre gondolt a kérdező: [link]
A kérdésre válaszolva, nem vagyok nyíregyházi, csak Budapesten tudok ilyen boltot, de szerintem lehet varratni is.
3/6 anonim válasza:
Ti nok komlyan mondom nevetsegessek vagytok!
Meg mi a lo...fasz nem kene ami ferfi viselet vagy eppen a jelen esetben volt nektek?
Mozogjatok a ti ruhataratok kornyeken,azt hiszem irtam mar!
Idetlen felfogas komolyan mondom...
4/6 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm. A kérdésem nem az volt, hogy kinek tetszik és ki mit gondol róla. Nekem tetszik és én ilyet szeretnék.
2014. ápr. 8. 15:16
5/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg ez nem egy új dolog régen is volt a nőknek bocskai ünneplője.
2014. ápr. 8. 15:28
6/6 anonim válasza:
Teged fognak korberohogni, sok szerencset hozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!