Mik jönnek divatba most őszre és télre?
Volt már ilyen kérdés. Jól ki is van fejtve:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Utolsó válaszadó: attól, hogy szerinted gáznak számít-e vagy sem, ettől még kevésbé nem jön divatba! A kérdező egyébként sem szubjektív véleményre volt kíváncsi :) Így - persze ha csak nem vagyok akkora divatdiktátor (és feltételezem, nem vagy) - akkor próbálj meg építő jellegű választ adni :)
Én ezzel csak azt akartam írni, hogy én is hallottam, hogy a trapéznadrág divat lesz.
hm... utolsó előtti válaszoló! a csőgatya nem mindenkinek áll jól, többek között nekem sem... vékony vagyok ( ill. nem biztos de duci nem hiszem, h lennék de nem az a lényeg) viszont elég nagy csipőm van... a trapézabb gatya már jobban áll rajtam :P namindegy...
utolsó válaszoló! köszi a választ!!! :)
Most olvastam erről egy cikket, a lényege, hogy vége a retrónak, a tél színe a piros lesz és divatba jön újra a koptatott farmer.
Istenem miért nem tudjátok azt hordani ami nektek tetszik? Miért kell követni a csordát...
Mellesleg a csípőnadrág remélem örökre kimegy végre a divatból 3 éve csaka zt lehet kapni, és totál gusztustalan hogy a sok r*bancnak kilóg a tangája belőle, de még jól előre is dől hogy minnél jobban látszódjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!