Neked összesen hány pár cipőd van?
Fiúk/Lányok egyaránt válaszolhatnak.
Téli-nyári,tavasz-őszi egybevéve.
Fekete bor magassarku bokacsizma
Kek velur magasarku csizma
Barna velur csizma
Chelsee csizma- fekete, bor
futocip
Fekete magassarku koromcipo
Kek magassarku koromcipo
2 db tornacipo
2 db vitorlascipo
1 db lapos felcipo
3 db papucs utcara
1 db strandpapucs
1 db barna magasarku szandal
25N
15.
Előzőnek: hát egy pasinak nagyon szűken talán elég 4-5. De egy nőnek több kell, már csak a sarokmagasság miatt is (hétköznapra 0-5 cm, alkalomra 5-10; persze van aki magasabbat hord de általában nekik is van külön alkalmi), színből is több kell (fehér ruhához nem illik a fekete cipő stb, esetleg egy adott színű ruhához színben passzoló pl lila cipő, amit évente csak egyszer vesz fel az ember). Nyárra legalább 2 (szandál + zárt), átmeneti, télre bélelt (nem árt ha van egy bokáig érő és egy térdig érő), sportcipő, túrabakancs, papucs, alkalmi cipő. Ennél kevesebb annak van aki az év nagy részében sportcipőt hord.
Nagyon sok, nem tudom. Már jópár éve gyűjtögetek. :)
30N
24 pár, 4 magassarkú, 1 telitalpú, 1 gumicsizma, 2 rövid szárú csizma, 1 hosszú szárú csizma, 1 szandál, 2 papucs, 1 balerina, 3 belebújós, 3 bakancs, 5 sportcipő
Ha jól számoltam, de lehet hogy kihagytam valamit. Cipőfüggő vagyok te jó ég :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!