Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok. Nektek mi a...

Fiúk, lányok. Nektek mi a véleményetek arról hogy egy vastagabb lábú fiú feszülős nadrágot hord?

Figyelt kérdés
Nem úgy értettem a vastag lábakat hogy zsíros hanem hogy izmos. Én nekem is ilyenek a lábaim és azt mondta haverom hogy ne hordják feszülős nadrágot mert nem áll jól a vastag lábakon. Nektek mi a véleményetek erről? Egyáltalán a lányoknak benön hogy a vasagabb lábú fiúk feszülős nadrágot hordanak? Vagy jobban áll a pálcika lábon?

2015. dec. 5. 01:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

#8-as!

Írásod remélem #6-osnak címezted!

Én vagyok az #5-ös és a #7-es is. És fiúként imádom a nagyon feszes sztreccs gatyákat.

2015. dec. 5. 11:21
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Csajon ferfi ruha ! :)

Lasd. Linkem!

2015. dec. 5. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Nekem vastag a vádlim, és hordok feszülős gatyát, bár csak ritkán, de a csajoknak bejön
2015. dec. 5. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem allna jol

Inkabb egy kicsit szoros farmert hordj, de a nagyon szoros ne jo

2015. dec. 5. 20:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Képet most nem tudok és nem is nagyon akarok készíteni de mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
2015. dec. 6. 00:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Hú, most miért kellett ezt elképzelnem? áhhh :O
2015. dec. 8. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Előttem író meg a többi bigott agyú, akkor mi pasik is furcsálljuk a nőkön a nem passzos, trapézos, férfis szabású farmereket? Ez ugyan az, nem értem, de mégis értem, semmi se gáz, amit a nők csinálnak, de ha fordítva férfi jár nőiesen, az márgáz, nem akarom látni, ciki, homáros stb. Eléggé szánalmasak vagytok, főleg akik nyílt utcán kinevetnek egy szűk nacist.
2015. dec. 8. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
16-os vagyok A nőkön is vannak gáz dolgok, ismertetek veled egy párat: nincs rajta smink, túl sok smink, túl rövid szoknya, túl hosszú szoknya, túl apácás öltözködés, túl kihivó öltözködés, túl flegma, nem szól egy szavat se... folytassam?
2015. dec. 8. 20:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!