Fiúk, lányok. Nektek mi a véleményetek arról hogy egy vastagabb lábú fiú feszülős nadrágot hord?
Figyelt kérdés
Nem úgy értettem a vastag lábakat hogy zsíros hanem hogy izmos. Én nekem is ilyenek a lábaim és azt mondta haverom hogy ne hordják feszülős nadrágot mert nem áll jól a vastag lábakon. Nektek mi a véleményetek erről? Egyáltalán a lányoknak benön hogy a vasagabb lábú fiúk feszülős nadrágot hordanak? Vagy jobban áll a pálcika lábon?2015. dec. 5. 01:50
11/19 anonim válasza:
#8-as!
Írásod remélem #6-osnak címezted!
Én vagyok az #5-ös és a #7-es is. És fiúként imádom a nagyon feszes sztreccs gatyákat.
12/19 anonim válasza:
Csajon ferfi ruha ! :)
Lasd. Linkem!
13/19 anonim válasza:
Nekem vastag a vádlim, és hordok feszülős gatyát, bár csak ritkán, de a csajoknak bejön
14/19 anonim válasza:
Nem allna jol
Inkabb egy kicsit szoros farmert hordj, de a nagyon szoros ne jo
15/19 A kérdező kommentje:
Képet most nem tudok és nem is nagyon akarok készíteni de mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
2015. dec. 6. 00:22
16/19 anonim válasza:
Hú, most miért kellett ezt elképzelnem? áhhh :O
17/19 anonim válasza:
Előttem író meg a többi bigott agyú, akkor mi pasik is furcsálljuk a nőkön a nem passzos, trapézos, férfis szabású farmereket? Ez ugyan az, nem értem, de mégis értem, semmi se gáz, amit a nők csinálnak, de ha fordítva férfi jár nőiesen, az márgáz, nem akarom látni, ciki, homáros stb. Eléggé szánalmasak vagytok, főleg akik nyílt utcán kinevetnek egy szűk nacist.
18/19 anonim válasza:
16-os vagyok A nőkön is vannak gáz dolgok, ismertetek veled egy párat: nincs rajta smink, túl sok smink, túl rövid szoknya, túl hosszú szoknya, túl apácás öltözködés, túl kihivó öltözködés, túl flegma, nem szól egy szavat se... folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!