Mit gondoltok erről a stílusról? Szeretnék így öltözködni.
Mintha egy csöves öltözéke lenne.
Jó hát a mostani lányoknak ez azért bejön, meg a metroszexuális.
Szerintem inkább nevetséges mint menő. Hajléktalanon még érthető, de ha valaki ezekért több ezret ad... az inkább nevetséges.
Minden kornak megvan a maga ,,divatja'' ami nem feltétlenül néz ki jól de hát ami divat...
Nem kell sokat visszamenni a diszkó korszak, a hippik korszak mind divat volt vagy akár az emo.
Most nem vasalt haj meg a halálfájdalom a menő és nem ettől jönnek lázba a kislányok hanem a csöves rucitól.
Majd 3-4-5 év múlva lesz megint valami divat és akkor így is csak 1 réteg fog öltözködni.
Öltözködj így nyugodtan. A kislányoknak bejön, de komolyan ilyen szerelésben nem fognak venni a felnőttek. Inkább olyan 14 évesek járnak felénk hasonlóban, szerintem ciki szerintük menő. Hát ez van.
nem olvastam végig a válaszokat, biztos van sok rosszindulatú válasz, meg akik megmondják mi az igényesség meg mi a szép. :D
nekem sem tetszik amúgy, kicsit csöves kinézet számomra. :D meg ez már erőltetett kissé. de ha ez tetszik neked, akkor öltözködj így. az a lényeg hogy neked tetsszen, te érezd jól magad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!