Fiúk. Mit gondoltok rólam? <33
Jah. Biztos, csak nem tudom, h hogy nézel ki. Én sulimban is sok ilyen lány van és a nagy része csúnya vagy átlagos.
De beképzelt, felgma stílust lehagytad. Bár a bandavezér elég sokat elárul.
Szóval te is átlag vagy.Millió meg egy ilyen lány van :D
13f
már ott el*asztad h 175 cm 13 évesen ..te jó isten mi lesz veled ha még idösebb leszel ...téged fognak a fiuk álva kinyalni ?:D
+ ez a banda vezér?? hol a fa**ba élsz iszlám vagy? :D
inkább mosd le a sminket meg az egót ..tanulj h jo gimibe kerülj és majd ott riba*ckodsz tovább vagy létrának csufolnak majd ha még nösz vagy 10-20 centit.. az elválik^^
bandavezér típus .. igen, a legtöbb béna erőlködő csicska is ezt állítja magáról:D
szeretsz selfizni, telózni.. grat, de azért 13 évesen lehetne valami más hobbid is
s5.. mégis ki a f..t érdekel, hogy anyádék az ő pénzükből milyen telefont vettek neked?
nem èrtem mièrt kell a magasság miatt bántani..ti tehettek róla hány centik vagytok?
amúgy èn is ennyi cm körül voltam.most felnőttkènt 179cm vagyok. sose volt gondom a párválasztás terèn.nyilván magasabb pasikkal ismerkedtem mindig is.
a kèrdezônek annyit üzenek,hogy a leggings nem való utcára.főleg nem focicipôvel.ha már annyira cicanacit akarsz hordani,topánkával vagy csizmával max. de mondom,nem utcai viselet.
a többi dolog rendben van,bár a sokat telózok helyett jobb lenne,ha olvasnál,vagy sportolnál,lenne hobbid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!