Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk. Mit gondoltok rólam? <33

Fiúk. Mit gondoltok rólam? <33

Figyelt kérdés
13/l vagyok nagyon magas 175cm. Általában a suliba cicanacit, és feltűnő színű pólókat veszek. BArna hajam van és kék szemem, néha sminkelem magam (szempilla spirál, alapozó, kis szájfény) HAlottpénzt hallgatok, és néha kárpátiát, a nagyobbak között érzem magam jobban, bandavezér típus vagyok. Legtöbbször a pink focicipőm hordom.Szeretek selfiezni, sokat telózok (s5) Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok?

2015. dec. 1. 18:08
1 2
 11/12 9opal válasza:
Hmm. Én 16/F vagyok, és azok alapján amit mondtál. Hát nekem több dolog ugrik be mint vélemény, de ezek nem éppen mind pozitív dolog.
2015. dec. 5. 17:43
 12/12 anonim ***** válasza:

azért eléggé szomorú, hogy az idősebb generáció (de azt is elképzelem, hogy a kérdezővel egyidős gyerekek szólogatnak be neki) így leszólja a mai tiniket.

ezek olyan tulajdonságok, amik nem zárják ki, hogy a kérdező kedves, hálás, ragaszkodó, segítőkész legyen.

egy kicsit ízléstelenül öltözködik? na és akkor mi van? nem hiszem, hogy a válaszolók többsége (aki megengethette magának persze) ne öltözött volna kissé ízléstelenül 11-13 évesen.

sminkeli magát? ez nem tetszik? jó, meg lehet mondani, de szépen. kérdező, tényleg nem egézséges, korai, a szájfény maradhat, de az alapozó - főleg ha nem neked valót használsz - roncsolja a bőrödet. a szempillaspirál pedig szerintem fölösleges.

semmi baj, ha a nagyobbak között érzed jól magad, bár szerintem ez nem így van, mert mikor én annyi voltam, mint te most, én is ezt gondoltam magamról, aztán rájöttem, hogy hülyeség, és semmi rossz nincs abban, ha a saját korosztályunkkal lógunk.

érdekes, ez a bandavezér-es megfogalmazás, inkább akkor úgy mond, hogy vezéregyéniség, abba annyira nem kötnek bele.

a selfizés tényleg kissé cikis, főleg, ha napi szinten foglalkozol vele. ezt még lehet most nem érted meg, de jobban jársz, ha találsz valami hasznosabb elfoglaltságot.

2015. dec. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!