Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet Sehol normális...

Miért nem lehet Sehol normális női télicipőt kapni?

Figyelt kérdés
Megyeszékhelyen nézegettem, van elég sok bolt. 20 ezer forintnál drágábban nem szeretnék venni, mert már ment tönkre drága cipőm 1 hónap alatt, az eladó pedig nem cserélte. Nézegettem már mindenhol, de ami jól néz ki olyat szinte nem is lehet találni, olyat meg pláne nem ami kényelmes is. Emellett azt is nézem, hogy vajon meddig tart majd a ragasztás, elég gyenge a legtöbb cipő, ami erősnek tűnik azt meg szerintem senki se venné fel. Tavaly is nagyon nehezen találtam csak csizmát, de tél végére az is tönkrement. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Hol lehet jó télicipőt kapni?
2015. dec. 1. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én egy sima kínaiba vettem lapostalpút, mert a deichmannaban nem láttam most olyan nagyon jót. 7000 ft volt, viszont a deichmannban vettem a víz elleni sprayt hozzá. Nekem az használ :)
2015. dec. 1. 19:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Én is ma végső elkeseredésemben már felkerestem a kínai üzletet, a felhozatal hasonló, mint más, sokkal drágább üzletben csak itt ugyanaz a színvonat olcsóbb, talán még picit jobbak is a cipőik. Fel is próbáltam kb. 3 cipőt, de (nem értem miért) a legkisebb méret 38-as volt, ami nem is lett volna gond, mert a lábam 38-as, viszont a kínai cipőknél a 38-as 40-esnek felelt meg (lehet, hogy csak ebben az üzletben :D)
2015. dec. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!