Havi 30 ezrem van ruhára, de iszonyat kevésnek érzem. Rendszerint már hó elején elmegy az egész, holott nem vásárolok drágán. Olyan havi 100 talán már elég lenne, de annyi meg ugye nincs.
en is nagyon koltekezek de rajottem ha ossze teszem a penzem, akkor mar ugye eleg.
Ennyi. Csinald te is ezt.
2015. nov. 4. 00:38
2/21 anonim válasza:
Nem normális.
2015. nov. 4. 00:42
3/21 anonim válasza:
jajj Te szegény... másnak meg jóformán ennyiből kell ÉTELT is vennie, nemhogy ruhát... komolyan, ilyenen aggódni, amúghy 1 hónap alatt elhasználod minden ruhád vagy mI?
2015. nov. 4. 00:57
4/21 anonim válasza:
"Hogy javíthatnék a helyzetemen?"
Dolgozz! ;)
2015. nov. 4. 01:36
5/21 anonim válasza:
Nem kotelezo minden honapban az osszes penzedet elkolteni. En mondjuk havi 20 ezret koltok ruhara, van hogy tobbet, van hogy kevesebbet es eleg sok ruham van igy is. Persze ha te 20 ezres felsoket veszel vagy minden honapban egy uj cipot, akkor nyilvan nem eleg.. Fodg vissza magad vagy kolts okosabban, ennyi.
2015. nov. 4. 02:02
6/21 anonim válasza:
Mit veszel te 30 ezerért havonta?Szerintem senkinek nincs szüksége ennyi ruhára.Spórolj és vegyél minőségi dolgokat amiket nem fogsz havonta megunni.
2015. nov. 4. 02:16
7/21 anonim válasza:
Találd fel magad... 21/L... ha ennyire nem tud meglenni 100.000-nyi ruha nélkül havonta akkor tégy ezt-azt, sokan képesek rá sajnos. Remélem az ironia átjött kicsit.
2015. nov. 4. 02:20
8/21 anonim válasza:
Jézusom csak ruhára HAVI 30e k@rva sok!
Nekem is rengeteg ruhám van de egyáltalán nem költök annyit pedig a legtöbb márkás.
Neked kell ezen változtatni
2015. nov. 4. 06:53
9/21 anonim válasza:
gyanitom nem a saját fizetesed költöd.
sztem 30 ezer havonta elég sok, ebbol komplett szettett tudsz venni. persze ha zaraban vasarolsz akkor nem.
de egyébként még a turit ajánlanám. ott sok ruhát tudsz venni olcsón. csak jó helyre kell menni, ahol igényes dolgok vannak. én a vallfasat szeretem.
2015. nov. 4. 06:59
10/21 A kérdező kommentje:
Dolgozom, heti 5-6 nap 8-10 óra, és a saját fizumat költöm, szóval aki szerint menjek dolgozni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!