Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet Sehol normális...

Miért nem lehet Sehol normális női télicipőt kapni?

Figyelt kérdés
Megyeszékhelyen nézegettem, van elég sok bolt. 20 ezer forintnál drágábban nem szeretnék venni, mert már ment tönkre drága cipőm 1 hónap alatt, az eladó pedig nem cserélte. Nézegettem már mindenhol, de ami jól néz ki olyat szinte nem is lehet találni, olyat meg pláne nem ami kényelmes is. Emellett azt is nézem, hogy vajon meddig tart majd a ragasztás, elég gyenge a legtöbb cipő, ami erősnek tűnik azt meg szerintem senki se venné fel. Tavaly is nagyon nehezen találtam csak csizmát, de tél végére az is tönkrement. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Hol lehet jó télicipőt kapni?
2015. dec. 1. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Én sem találok normális csizmát. Ami nem műanyag, nem agyon díszített, nem anyagból van. Hanem valóban télre való. Én is megyeszékhelyen néztem. De más városba is elmentem. Sehol sem találtam.

Na jó, van egy üzlet, ahol 50-80 ezer között vannak. De az nekem sok :)

2015. dec. 1. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert mar mindegyik no ferfi cipot hord es nincs kereslet a noire ami ez altal kereslet hiany miatt megszunt forgalmazni...
2015. dec. 1. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
2: sose hordtam férfi cipőt
2015. dec. 1. 12:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Én se hordtam sose férfi cipőt, nőit keresek de nincs, ami torz az is kényelmetlen, olyan mintha valami torz lényekre gyártották volna. Régebben a Deichmannban mindig kaptam csizmát, kb. 7 éve még a minősége is jó volt aztán egyre silányabb lett, máalr nem csak ez a gond de elképesztően csúnyák is: Donga traktor eleje van és otromba sarka, talpa. Egyszer vásároltam drágát az szétment, 2 éve a cccben vásároltam, de idén már ott sincs hordható cipő. Ezen kívül bejártam szinte minden boltot ami jó lenne kényelmes és szép az több tízezer Forint de annyit nem adnék, mert sokallom. Kínomban a kínait is néztem itt is Ugyanez a felhozatal csak párezerért...
2015. dec. 1. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Ne szo szerint ertsetek, arra celoztam,hogy mostanaban nem soknoies cipot hordanak a csajok!

T. A kivetelnek.

2015. dec. 1. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Na hát nagyon egyetértek! Pont most nézelődtem a neten is, deichmann, humanic, ccc és egyéb cipős oldalakon sehol egy normális, csinos darab! Mindenhol ezek a gusztustalan bakancsos, rohadt nagy orral meg vastag gusztustalan sarokkal. Sehol egy csinos darab, ami lapos és netán mutatós szörnyű, ha ilyen marad a választék én nem veszek idén csizmát, tavaly még nem voltak ennyire ronda cipők.
2015. dec. 1. 15:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Így van, még pár éve elmentem a boltba és ha nem is az elsőbe de még aznap találtam normális cipő. Most járkálhatok...

Egyébként azért hordanak a nők otromba cipőt, mert nem lehet normálisat kapni, így aki nem akarja, hogy lefagyjon a lába az felveszi a gusztustalan torz cipőnek csúfolt valamit. Mivel nincs választék így rá vannak kényszerülve, ruha terén hasonló a helyzet, szóval szerintem az emberek is tehetnek róla, mert megveszik a csúnyát, persze jobb híján.

2015. dec. 1. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért, milyen legyen egy lapos talpú csizma, ami nőies?
2015. dec. 1. 19:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Attól, hogy lapos egy cipőnek a sarka még lehet nőies, a kettő nem zárja ki egymást! :) Nekem is vannak olyan cipőim, amiknek lapos a talpuk és nőiesek. A manapság kapható cipők nem, hogy nem nőiesek, de rettentően csúnyák, ha elmész egy cipős boltba és körülnézel a női részlegen, szerintem rögtön megérted mi a gondunk, bár ha nem láttad a pár évvel ezelőtti téli cipőfelhozatalt (ami jóval felvállalhatóbb cipőket tartalmazott), akkor nem fogod megérteni soha.
2015. dec. 1. 19:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy a cipőtervezők hasonló elven vannak mint te?: Egy télen, hidegben, esetleg néha hóban használandó lábbelinek nem kell nőiesnek lennie, a nők pedig utálják a telet, mert "csúnyán" kell kinézniük ;) De ennyi erővel vehetünk hótaposót is, hiszen még az is jobban néz ki, valószínűleg sokkal tartósabb is.
2015. dec. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!