Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miből lehet látni hogy egy...

Miből lehet látni hogy egy Louis Vuitton táska hamis?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 17:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
onnan tudod megállapítani a legegyszerűbben, hogy a füle világosabb színű, mint az eredetinek, mivel műbőrből van. És látszik, hogy "túl simán veri vissza a fényt", nem annyira matt, mint az eredeti bőr. A cipzár sincs precízen odavarrva, lóg a cérna belőle, a cipzáron nincs rajta a logo. Kb ennyi. (am. tárgyakkal foglalkozom.)
2010. ápr. 23. 22:18
 32/39 anonim ***** válasza:
hát ha más emberen akarod megállapitani h eredeti-e(mint ahogy irtad) akk nézd meg hányéves ha 18év alat van tuti nincs lóvéja eredeti táskára ,és sztem nézd meg a többi ruhadarabját is
2010. júl. 17. 17:36
 33/39 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem könnyű megállapítani, pláne ha már láttál, fogtál eredeti darabot. Bár szerintem a gagyiról lerí hogy ócska hamisítvány első ránézésre is, de egy kidolgozott perlikát csak pontos átvizsgálás után lehet "leleplezni". Egyik válaszban láttam hogy 30 ezerért vásároltak hamis darabot. Nos, az valószínűleg replika lehetett, melyeknek a 30 ezer csupán az alsó határa. Ezek az eredeti pontos szabásmintájáról készülnek, és valóban csak nehezen lehet megállapítani hogy nem eredeti. Replikákat különben nem könnyű beszerezni. Az emberek 85% gagyí kínaiban vásárolt párezres "darabokkal" rohangál, melyekről ordít hogy ócska, és én csak jókat nevetek ha meglátok egyet.:)
2010. szept. 6. 18:36
 34/39 anonim ***** válasza:
Én eredeti Louis Vuitton táskákat szoktam venni duriban. Lehet mondani,hogy nem eredeti,de pedig az. Benne van az írás,LV...stb....!a legdrágább 1600 volt. Persze ott is vannak hamis táskák,nem LV felirattal,vagy látszik a varráson,hogy gagyi,de ajánlom mindenkinek,hogy jobb durikban is nézzen szét....!Rengeteg másrkás cuccot lehet potom pénzért kapni.
2010. okt. 18. 16:49
 35/39 anonim ***** válasza:
Attól, hogy benne van az írás, meg hogy LV attól még nem eredeti...
2010. okt. 18. 16:59
 36/39 anonim ***** válasza:
Lehet h sokan írják azt h teszveszen meg mittudjam még milyen helyeken nem redetiek de nézd meg személyesen és ha nem az akkor már ugathatsz meg ki lenne az a hülye ember aki 300.000-ért eladna egy táskát ilyen oldalakon vhogy jobban jár azzal ha 30.000 körül írja be az árakat és akkor talán vki meg is veszi tőle.Ha meg ennyire erdetire vágysz menj el Louis Vuittonhoz és vegyél tőle egy eredetit akkor már hidd el h téleg az mert h őszinte legyek ebben a világban már nem sok minden olyan van ami eredeti szóval csak ennyi amúgy meg elég sok LV táskán a L csíkja duplán van húzva az télleg elég béna hamisítvány
2010. nov. 29. 12:51
 37/39 anonim válasza:
0%
De jó, hogy ennyi pénzetek van... másoknak kajára nem telik, egyesek meg 400.000-es táskákkal szaladgálnak. A kedves 19 éves hölgynek üzenem, hogy anyuka, apuka alá rak egy vállalkozást úgy könnyű... az egód meg van bőven, nem csoda, hogy nem szerettek az ismerőseid...
2012. máj. 29. 22:52
 38/39 anonim ***** válasza:
Ja 19 évesen saját vállalkozás "jó ideje"... :D Az mit jelent? Pár éve?.. Ez azért érdekes, mert akkor nem régóta vagy nagykorú, és 18 év alattiként nem is indíthatsz vállalkozást.. :D :D
2012. jún. 7. 15:25
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és e mellett, ha aludni alig van időd, akkor elég érdekes hogy arra ráérsz, hogy GYK-n társalogj LV táskákról.. :D Áhh a sok nyominger ember itt éli ki elfojtott vágyait.. :D Ez már a minősíthetetlenül szánalmas kategória.. :D :D
2012. jún. 7. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!