Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miből lehet látni hogy egy...

Miből lehet látni hogy egy Louis Vuitton táska hamis?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 17:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi elírtam xD :S Szóval nincs bele nyomva a csat. :D
2010. márc. 23. 20:52
 22/39 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egész jó leírás. Ha tudsz angolul.

2010. márc. 24. 15:57
 23/39 anonim ***** válasza:

Katt az eredeti LV honlapra és hasonlítsd össze a kamu LV táskával. Látszik a különbség pl nem ugyanannál a mintarésznél 'végződik a táska' ; a füle színe világosabb a hamisnak (mert nem eredeti bőr); ha rossz hamisítvány, akkor már a belső bélése színe sem stimmel; hiányzik a lakat esetleg; de a táska anyagából is ki lehet szúrni (kivéve talán a nem bőrből készült táskáknál).

Ha összehasonlítod az eredeti képekkel a kamu LV-t,akkor nagyon gyorsan kiderül,hogy hamisítvány - és a legtöbb hamisítvány LV táska minőségét elnézve: nem gondolnám,hogy egy hasonló kidolgozású táska világhírű tudott lenni horribilis áron.

2010. márc. 25. 19:00
 24/39 anonim válasza:
45%

Háát erre való az orczy :D amugy a fél iskolám iylet hord .. de kamut 35.ért hát jólátbaxták az oszt társad

amugy 5 ért kapsz

én pl: párisból rendeltem eredetit!!! szállítási költség 10.e volt + 7000 e a táska 17 ért megkaptam szal kissé olcsó volt nekem az eredeeti:)

2010. márc. 25. 19:27
 25/39 anonim ***** válasza:
Hétezerből egy eredeti kulcstartó sem jön ki.
2010. márc. 26. 12:23
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem volt kedvem végigolvasni a válaszokat, de én tudok néhány dolgot. Tehát ha egy 14-16éves lánynál látod a táskát arról általában lehet tudni, hogy hamis, mivel egy ilyen korú gyereknek nem hiszem, hogy a szülei a kezébe adnak 300E forint értékű táskákat. Bár vannak kivételek. Szóval én úgy tudom, hogy a hamisítványban a Louis Vuitton O betűi szinte szabályosan kerekek.Minden esetben kézzel készítik őket, tehát semmiféle varráshiba nem lehet rajta, a táska bőrből van, a belseje pedig selyemből. Amikor már sok ideje használsz egy HAMIS táskát, akkor a vállpántja elkezd sötétbarnára váltani. Legegyszerűbb ha körülnézel a hivatalos weblapjukon, ott kinézed amit szeretnél, tüzetesen megvizsgálod és akkor megismered. Mert már gyártanak olyanokat is, amiknek közük sincs az eredetihez. Egyébként ha valaki 100E forint alatt próbál eladni neked egy ilyen táskát, akkor az biztos hamisítvány. Komolyan. Hiába mondják, hogy porzsákkal papírokkal stb. Egyébként az a legbiztosabb, ha bemész egy márkaboltba és ott veszed meg. Bár én egyszer benéztem, és az ott dolgozó emberek eléggé kinéztek onnan. :S Na mind1, remélem segítettem. :)
2010. ápr. 4. 21:24
 27/39 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. ápr. 5. 08:52
 28/39 anonim ***** válasza:
29%

Aki az utolsó kommentet írta..Én 19 vagyok,jó ideje önálló vállalkozásom van és emellett az orvosira járok.És még aludni éppen van időm.Igen,nem vagyok egy átlagos tizenéves kis fruska,mert engem mindig is érdekelt a jövőm,az anyagiak,a továbbtanulásom.Ezért rengetegen utálnak,ami engem nem különösebben érdekel!Az én Louis Vuitton táskám eredeti,akárcsak a Dior táskám,és elég borsos árat fizettem értük!A LV táskát Bécsben vettem,mert akkoriban-2 éve- nálunk ebben a színben nem lehetett kapni!Ára majdnem 2.000 dollár,azaz kb. 400.000 forint volt!A Dior táska pedig százezerrel ennél is drágább!

1.Eredeti LV táskát csak és kizárólag márkaboltban érdemes venni,kivéve használtat,de a bevizsgáltatást mindenféleképp ajánlom!A legolcsóbb táskák 250 ezertől kezdődnek,tehát 30 ezerért nem kapsz eredeti táskát!

2.Ami mindent elárul,az a kidolgozás,megmunkáltság.Az én LV már 3 éves,vigyáztam rá,és még mindig ugyanolyan puha a hasított bőr,mint 3 éve.A csatt részében az "o" betű nem nyújtott,hanem kerek!A sorszámmal vigyázni kell,ugyanis nem minden eredeti LV táskában van!Attól még,hogy "Made in Spain" felirat van benne,nem hamis a táska.Ugyanis LV nemcsak Franciaországban,hanem az USA-ban,Spanyolországban is gyárt táskákat!

Minden az apró részletekben rejlik,hisz Louis Vuitton soha nem nagyol el egy mestermunkát!A porzsák és "számla" nem jelenti azt,hogy a táska eredeti!

Remélem valamelyest segíthettem!

Ha kérdésed van,szívesen segítek!A Louis Vuitton,Dolce Gabbana,Gucci,Dior termékekhez értek a legjobban!

Üdv. B

2010. ápr. 5. 20:14
 29/39 anonim ***** válasza:
Bocsi előző,de szerintem olcsóbban is lehet kapni pl.a speedy azur,canvas,neverfull táskák ezek nem 250ezer Ft-ba kerülnek.
2010. ápr. 5. 20:33
 30/39 anonim ***** válasza:
Szia előző!Típustól és valamelyest a mérettől függNyilván egy clutch nem annyiba kerül,mint annak a kézitáska változata!Azért mondtam 250 ezret,mert én minimum ennyit adok egy táskáért.Ha túl kicsi,abba semmit nem tudok tenni,így soha nem vettem még XS-es méretű táskát,clutch-ot igen,de azt hivatalos eseményekre-elsősorban estélyekre,Operabálra stb. Ami jelenleg nagyon tetszik és remélem,hogy hamarosan meg is veszem,az az LV Mahina táska!Szerintem gyönyörű egy táska!:)Én egy áráért 3 db 250 ezres táskát kapok meg egy sálat vagy karkötőt!
2010. ápr. 6. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!