Miből lehet látni hogy egy Louis Vuitton táska hamis?
Katt az eredeti LV honlapra és hasonlítsd össze a kamu LV táskával. Látszik a különbség pl nem ugyanannál a mintarésznél 'végződik a táska' ; a füle színe világosabb a hamisnak (mert nem eredeti bőr); ha rossz hamisítvány, akkor már a belső bélése színe sem stimmel; hiányzik a lakat esetleg; de a táska anyagából is ki lehet szúrni (kivéve talán a nem bőrből készült táskáknál).
Ha összehasonlítod az eredeti képekkel a kamu LV-t,akkor nagyon gyorsan kiderül,hogy hamisítvány - és a legtöbb hamisítvány LV táska minőségét elnézve: nem gondolnám,hogy egy hasonló kidolgozású táska világhírű tudott lenni horribilis áron.
Háát erre való az orczy :D amugy a fél iskolám iylet hord .. de kamut 35.ért hát jólátbaxták az oszt társad
amugy 5 ért kapsz
én pl: párisból rendeltem eredetit!!! szállítási költség 10.e volt + 7000 e a táska 17 ért megkaptam szal kissé olcsó volt nekem az eredeeti:)
Aki az utolsó kommentet írta..Én 19 vagyok,jó ideje önálló vállalkozásom van és emellett az orvosira járok.És még aludni éppen van időm.Igen,nem vagyok egy átlagos tizenéves kis fruska,mert engem mindig is érdekelt a jövőm,az anyagiak,a továbbtanulásom.Ezért rengetegen utálnak,ami engem nem különösebben érdekel!Az én Louis Vuitton táskám eredeti,akárcsak a Dior táskám,és elég borsos árat fizettem értük!A LV táskát Bécsben vettem,mert akkoriban-2 éve- nálunk ebben a színben nem lehetett kapni!Ára majdnem 2.000 dollár,azaz kb. 400.000 forint volt!A Dior táska pedig százezerrel ennél is drágább!
1.Eredeti LV táskát csak és kizárólag márkaboltban érdemes venni,kivéve használtat,de a bevizsgáltatást mindenféleképp ajánlom!A legolcsóbb táskák 250 ezertől kezdődnek,tehát 30 ezerért nem kapsz eredeti táskát!
2.Ami mindent elárul,az a kidolgozás,megmunkáltság.Az én LV már 3 éves,vigyáztam rá,és még mindig ugyanolyan puha a hasított bőr,mint 3 éve.A csatt részében az "o" betű nem nyújtott,hanem kerek!A sorszámmal vigyázni kell,ugyanis nem minden eredeti LV táskában van!Attól még,hogy "Made in Spain" felirat van benne,nem hamis a táska.Ugyanis LV nemcsak Franciaországban,hanem az USA-ban,Spanyolországban is gyárt táskákat!
Minden az apró részletekben rejlik,hisz Louis Vuitton soha nem nagyol el egy mestermunkát!A porzsák és "számla" nem jelenti azt,hogy a táska eredeti!
Remélem valamelyest segíthettem!
Ha kérdésed van,szívesen segítek!A Louis Vuitton,Dolce Gabbana,Gucci,Dior termékekhez értek a legjobban!
Üdv. B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!