Lányok, ti miben szoktatok tesizni?
Képet is mutathattok a pólóról/trikóról.
Csak azért kérdezem, mert nemrég kritizálták meg a tesicuccomat és kíváncsi lennék, hogy mások miben tornáznak. Mármint az osztályomon kívül.
16/L
Egyen pólónk van. Kék,az iskola nevével.
Nadrágnak pedig valami egyszerű cica/rövid/futónaci.
fehér póló, szürke pulcsi (ha hideg van), hosszú futó nadrág, futócipő
Nem mindegy egyébként nekik, miben tesizel? Az a lényeg, hogy kényelmesen tudjál benne mozogni, nem az, hogy minél giccsesebb legyen.
Én egész középiskolában csak a pólómat vettem át tesire. Az pedig az iskola egyenpólója volt -fehér, rajta kék a suli logója-. Alul az volt rajtam, ami napközben. Nem voltam hajlandó olyan feladatokat megcsinálni, amiben megizzadnék. Ha esetleg mégis megtörtént az a csoda, hogy volt kedvem futni, akkor cicanadrágot húztam. A cipő így is maradt, mert mindig tornacipőt hordok.
Ma már csak pizsamának használom a pólót is, hálistennek :)
Nálunk egyen póló volt, tehát azt hordtam, mint mindenki más.
A nadrágomat én sem húztam át... a többi osztálytársam sem. Nálunk mindig laza tesi órák voltak, ha felmérés volt előre szóltak, akkor cicanadrágot vett fel a többség, én is. Volt aki hagyományos melegítőt húzott.
Elég kritizálós osztályom volt, de valahogy azzal senki sem foglalkozott, hogy miben tesizik a mások.
Nem értem,hogy valaki hogy nem hajlandó tesizni,megizzadni..
Egyébként egy tornadresszben, egy neonpink-zöld,egyéb színes futópólóban, fekete cicanadrágban és egy tornacipőben
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!