A lányok miért nem akarnak tesizni?
Mert puhányok! Sajnos egyre több helyről hallani olyan hangokat, hogy egy nő ne mozogjon semmit, legyen gyönge, védtelen, törékeny (de legyen zsírpárnás, nemtom ez hogy fér össze a törékennyel), meg úgy egyáltalán egy kis nyámnyila alak. És miért? Szerintem azért, mert a férfiak is puhányulnak, és egy normál nőt nem tudnának kezelni, ezért kell a szintjüket lejjebb vinni.
Egy kis propaganda: LÁNYOK! A sportos, mozogni szerető, de legalábbis nem utáló lány vonzó, a lusta semmirekellő lány meg taszító!
amit én látok az a lustaság,egyértelműen.
meg persze,hogy utána nem akarnak ott zuhanyozni,mert igénytelen az öltöző.
a leizzadás után hajat is kellene mosni,szárítani stb.
ez meg már procedúra nekik.
Én se szeretek tesizni, mert egy szadista állat a tanárom, leülni se lehet egy pillanatra se órán, minden másnap izomláz van valamelyik végtagomban, és kvára leszarja a drága tanár nő, ha mondjuk havimami épp vendégeskedik és görcsölsz, vagy ha fáj valamid akkor óra elején szólj, óra közben már nem lehet, satöbbi.
Ha mondjuk olyat játszanánk amit szeretek/szeretünk is, lehet jobban élvezném az órákat, de ha épp játékidő van, akkor is kosarazunk, amit személy szerint gyűlölök.
És ha már említetted az izzadást: én sajnos az izzadó kategóriába tartozom, 15 perc mozgás után folyik rólam a víz és e mellé vörös is a fejem, úgyhogy dupla (vagy inkább már tripla) az öröm torna órán. 17/L
Talán ezek miatt nem szeretek tesizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!