Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy ha egy fiú vakítóan pink alsógatyát hord?

Figyelt kérdés
Szerintetek "meleges", hetero ember nem néz ki hülyén benne? Kérdést azért írom, mert van egy évfolyam társam, aki tegnap vakítóan erős pink alsót hordott, és nem értem hogy egy hetero ember mért vesz fel ilyet, ugyan akkor nem vagyok biztos abban hogy hetero, mert egyszer mondott egy mondatot ami nekem olyan volt mint ha hazudott volna, és csak álca lett volna.
2015. nov. 27. 13:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na ez is megoldódott, a srác meleg mint a halál (ám bár csak szexuálisan, érzelmileg bi). Miután a fiúkhoz vonzódok így ismerem is őket, érzem ha van az a belső hang hogy itt valami nem stimmel.
2016. febr. 17. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Na! Elmondta?
2016. febr. 17. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Az kiderült másnak köszöngetően hogy nem hetero, de azt hogy pontosan mi is, azt ő maga mondta el.
2016. febr. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!