Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy ha egy fiú vakítóan pink alsógatyát hord?

Figyelt kérdés
Szerintetek "meleges", hetero ember nem néz ki hülyén benne? Kérdést azért írom, mert van egy évfolyam társam, aki tegnap vakítóan erős pink alsót hordott, és nem értem hogy egy hetero ember mért vesz fel ilyet, ugyan akkor nem vagyok biztos abban hogy hetero, mert egyszer mondott egy mondatot ami nekem olyan volt mint ha hazudott volna, és csak álca lett volna.
2015. nov. 27. 13:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mi volt az a mondat? Abból lehet több derülne ki.
2015. nov. 27. 13:26
 2/13 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem meleges... Minden férfi /fiú szereti felhívni magára a figyelmet...
2015. nov. 27. 13:28
 3/13 Linó03 válasza:
Igen, figyelemfelkeltés, vagy viccből is kaphatta akárkitől.
2015. nov. 27. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
hordjon, de remélem, nekem nem kell meglátnom.
2015. nov. 27. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudnám megkìvánni, ha oda kerülne a sor és ilyen gatyában vigyorogna nekem.
2015. nov. 27. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor kovetkeztetek!

A fekete szin ugye ferfias!? Es ha egy no vesz fel fekete szinu bugyit akkor o is meleg??

2015. nov. 27. 19:28
 7/13 A kérdező kommentje:
A fekete uniszex szín, mint ahogy a pink is, viszont az utóbbit, nem tartják uniszexnek, mert akkor emberünk férfi mivoltja tova szál. Illetve mint a taglalásban is írtam, mondott egy mondatot, az a tipikus kő hetero nagy macso mondat volt, és ez már egy ilyen pink alsógatyával nekem nem tud össze férni.
2015. nov. 28. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Tehat itt vagyunk a kettos mercenel!

Noknek mindent,ferfinak semmit..

2015. nov. 28. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Te pedig megnézted, megjegyezted és kérdezősködtél róla gyk-n :)

Lehet, hogy egyikőtök sem heteró.

Van amúgy pink alsó a teszkóban is, csak az még nyáron volt menő.

2015. nov. 30. 19:22
 10/13 A kérdező kommentje:

8-as: Nem, csak miután emberünk adja a nagy macsó férfit, és felvesz egy pink alsót... Nekem er összeférhetetlen, de ha nem nyomatná mellé ezt a macsó szöveget azt mondanám, nyugodtan édes drágaságom, amit akarsz.

9-es: Mi ebben az olyan nagy extra? Mindig szoktam. (Remélem megfelelő válasz)

2016. jan. 3. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!