Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szisztok! Elég fázos vagyok!...

Szisztok! Elég fázos vagyok! Álltalában farmert hordok, és reggelente lefagy a combom! Mit vegyek alá; hogy ne fázzak? A jéger alsót probáltam, de iszonyu kényelmetlen! 33ff

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 05:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kőszi megnézem!!
2015. nov. 24. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:
A vékony harisnya semmit sem ér, legginst ajánlom vagy pamutos, vagy amit bőrhatásúnak mondanak, de!ami vastagabb anyagú az ér valamit és tartós is, pesten kínai piacon szokott bélelt is lenni kb 1000Ft, nem drága, de pl amit a KIK áruházban van, az is jó,jó a farmert is ráhúzni ezekre, mert kissé műszálas.
2015. nov. 24. 10:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2015. nov. 24. 10:56
 14/21 anonim ***** válasza:

12!

Pont ma lattam reggel egy csajt a 0,+1 fokban vekony barna harisnyaba es terdfolotti szoknyaba!

Akkor mi a francert vette fel ha semmit sem er?

Es sok not latok hasonlo oltozetbe az mind felszeretne fazni?

2015. nov. 24. 14:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Elhiheted, hogy fázik úgy csak nőies akart lenni, mondjuk ritka, az idősebb nők bevállalják a nőies öltözéket, de egészségügyi szempontból nem előnyös.
2015. nov. 24. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez fiatal volt es tobbet is lattam igy oltozni ebbol a korosztalybol.
2015. nov. 24. 16:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát nem csodálom, hogy a jégeralsó nem jött be, én is próbáltam, de utálom, mert nagyon kényelmetlen, főleg hogy még gyűrődik is a nadrág alatt.

Így én is a nejlonharisnyát javaslom, én is azt hordok a farmer alá évek óta fiúként. :) Viszont én a 100-150 denes vastagságúakra esküszöm, mert ez már kellően vastag, nem pedig átlátszó. :) Nekem nagyon bevált, mert kint a hidegben kellően meleg, fűtött helyen pedig nem sülök bele, mint a pamutba, mert jól tud szellőzni benne a bőröm. És mivel teljesen a lábamra tapad, így nem is gyűrődik, sőt, mivel a nejlon csúszós anyag, ezért egy feszülősebb nadrágot is könnyedén rá tudok húzni. :)

Ne szégyellj bemenni egy boltba és válogatni, mert nagyon sokan hordják. Én a kedvenceimet a Tescoban vettem, évek óta bírják. :)

2015. nov. 24. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
2015. nov. 25. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:
A leggings amiről beszélek az olyant mint a vastag harisnya, csak nincs lábfeje, így nem kell mosni folyton, mint írtam van ami nylonos, meg pamutos, én is sokáig harisnyát hordtam, de a leggingseket jobban szeretem.
2015. nov. 25. 11:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őtleteket, tegnap vettem egy harisnyát; még. Nem probáltam ki mert a felvetétellel kicsit gondok voltak!!
2015. nov. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!