Szisztok! Elég fázos vagyok! Álltalában farmert hordok, és reggelente lefagy a combom! Mit vegyek alá; hogy ne fázzak? A jéger alsót probáltam, de iszonyu kényelmetlen! 33ff
12!
Pont ma lattam reggel egy csajt a 0,+1 fokban vekony barna harisnyaba es terdfolotti szoknyaba!
Akkor mi a francert vette fel ha semmit sem er?
Es sok not latok hasonlo oltozetbe az mind felszeretne fazni?
Hát nem csodálom, hogy a jégeralsó nem jött be, én is próbáltam, de utálom, mert nagyon kényelmetlen, főleg hogy még gyűrődik is a nadrág alatt.
Így én is a nejlonharisnyát javaslom, én is azt hordok a farmer alá évek óta fiúként. :) Viszont én a 100-150 denes vastagságúakra esküszöm, mert ez már kellően vastag, nem pedig átlátszó. :) Nekem nagyon bevált, mert kint a hidegben kellően meleg, fűtött helyen pedig nem sülök bele, mint a pamutba, mert jól tud szellőzni benne a bőröm. És mivel teljesen a lábamra tapad, így nem is gyűrődik, sőt, mivel a nejlon csúszós anyag, ezért egy feszülősebb nadrágot is könnyedén rá tudok húzni. :)
Ne szégyellj bemenni egy boltba és válogatni, mert nagyon sokan hordják. Én a kedvenceimet a Tescoban vettem, évek óta bírják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!