Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi cipő kell ideális...

Laci911 kérdése:

Mennyi cipő kell ideális esetben egy embernek, mennyi pár már soknak számít?

Figyelt kérdés
Pl 20 pár ?

2015. nov. 23. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy ideális eset, és kinek? Nekem elég egy pár is ha az megfelelő minden évszakra. De ilyet nehéz találni, szóval minimum kell kettő pár, 1 téli meg 1 nyári. A többi már nem szükséges nyilván.
2015. nov. 23. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2papucs,3sportcipő és 1bakancs van,és szerintem bőven elég!(41férfi)
2015. nov. 23. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

4-5 biztosan kell, nőknek meg még több is.

Télre, nyárra, alkalmi, sportcipő, bakancs. Nőknél ugye praktikus ha egyes típusokból van lapos és magassarkú, esetleg többféle színű.

20 az már kicsit sok tárolás szempontjából, de arra még azt mondom belefér (nekem is lehet vagy 12 pár). 30 fölött azért már sok.

Persze van aki 1-2 cipőt hord mindig, mindenhova, de szerintem ez több szempontból sem ideális.

2015. nov. 23. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan , hogy sok, a sztároknak gardróbnyi van. Mindenkinek annyi legyen, amennyi neki jól esik, illetve amennyit megengedhet magának. 2 pár nem elég, a férfiak lába jobban izzad, nyárra, őszre télre is kell váltás. Nőknél meg nyilván alkalomhoz illően többféle kell. Aki sportol, vagy edző, annak meg rengeteg sportcipő. Tehát mindenkinek az adott igényei szerint.
2015. nov. 23. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen helyekre jár az ember és milyen ruhái vannak, s persze hogy mennyire fontos számára az öltözködés...

Nekem alapvetően egy bakancsom van, de van egy sosem hordott alkalmi is, ha kellene valamire. Meg egy fellépőcipőm, de nem mindenki lép fel rendezvényeken másokkal egyforma ruhában. Otthonra egy kinti és egy benti papucs, ezek nem cipők. De ha elmegyek valahova, ami nem fellépés, szinte mindig a bakancsot hordom, nagyon meleg időre van kiscipőm s ideális esetben lenne szandálom is s egy rengetegsoros acélbetétes bakancs, mert az cool s egy csinos és meleg téli csizma, plusz egy motoros csizma, mert most épp nincs, bár a bakancs pótol szinte mindent...

10 pár nekem már feleslegesen sok lenne, de 8 párnál úgy érezném, rengeteg cipőm van, minden alkalomra. Ebből 4 tuti bakancs lenne, különböző hosszúságú, színű, 2 sportosabb, 2 acélbetétes :)

Ha az a nő volnék, akinek van pár kedves ruhája, s kell egy pár piros, egy pár fekete, egy pár zöld...etc. cipő, sőt, néha kényelmes, néha magassarkú, vagy ha mindenféle bakancsszínből akarnék egyet, ott már elfajulhatnának a dolgok. Semmi bajom azzal, akinek saját cipőgardróbja van, mert fontos neki, reprezentál, bulizik, valamint telik rá...

2015. nov. 23. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!