A Hádában miért tízezer forint egy kabát?
Meglepődtem rajta, pár éve még nem ennyi volt. Meg amin még megdöbbentem, hogy voltam a tesómnál Angliában és az itt menőnek előadott és drága Cedarwood state meg Denim co nevű cuccok ott nagyon olcsók a Primark nevű boltban.
Ilyen Primark nem lesz Magyarországon? Ahogy elnéztem még drágább is a Hádában és nem is új.
Az átlag turiba betérő ember nem tudja hogy a Primarkban 20 font az ami itt 10 ezer a Hádában. Csak a Hádában használt és 2 évvel ezelőtti ráadásul.
Amúgy azért 10 ezer mert megveszik ennyiért.
A Háda nem egy külföldi üzletlánc fix árakkal (csak árfolyamon váltanak pl. H&M, Zara pl. kinn 9,99Euró, itt 2990 Ft) hanem maguk szabják az árakat. Ha nem lenne vevő akkor lehet csökkenne az ár... a kilós is már 3500 Ft nevetséges. Én 1000éve nem járok már Hádába se kilósba se darabosba mert egyszerűen inkább veszek normális boltokban ruhát, cipőt, táskát. Az volt az utolsó csepp hogy használt cipők, csizmák és táskák 3999- 6999 ft-ért voltak. És nem extra márkák hanem New Look meg a többi turis.
Nevetséges.
hát ez egy nagyon jó kérdés.. tavaly vettem egy gyönyörű szövetkabátot a stradivariusban újonnan 7 vagy 6 ezerért. aztán kíváncsiságból benéztem a hádába, ugyanilyen jellegű HASZNÁLT, noname szövetkabátokat adtak 10ezerért. azt hittem, rosszul látok.
nagyon elszálltak már a háda árai, nem is járok már. amúgy sajnos azért, mert megtehetik, sokan megveszik a használt szarokat annyiért, amennyiért ugyanolyan minőségen újat is kapnának, csak mert sok ember fejében még mindig az a tévképzet él, hogy a turkáló milyen egyedi (ja, marhára..). vagy mert egyszerűen tájékozatlanok és nem tudják, hogy leárazásokkor milyen olcsón ki lehet fogni vadiúj, tök jó cuccokat.
Én 2-szer voltam a Hádában, elég is volt.
Én megveszem amikor akciós 1500 Ft-ért ( 1 hónapja vettem egy csomó fölsőt így), volt hogy 900 Ft-ért vettem meg a 8000 Ft-ról leakciózott kötött pulcsit, fiamnak meg 200-500 Ft a póló.
Nem adok ki használt cuccra ennyi lóvét, amikor töredékéért tudok újakat vásárolni.
Én szeretem a Hádákat. Új, címkés cuccokat találok még a kilósakban is. Agyonmosottakat én se veszek.
A darabárasokban vannak durva árak, oda leárazáskor kell menni.
Kínai se olcsó, de azok még fognak is, meg hamar fakulnak.
Cipőt és táskát csak bénákat látok a Hádákban. Melltartókat vettem ott pár száz forintért, márkásat is.
Azert 10e mert valahol 50e
Egy normalis teli kabat mar 25-30ezer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!